Terug naar keuzescherm

Van Alkemare Horeca- & Advies

Shall we ‘Meat Again’?

Shall we ‘Meat Again’?

Shall we ‘Meat Again’?

Begin maart hebben Theo en Ilja Rebergen de exploitatie van eethuis ‘De Plantage’ aan de Corantijn 1a in Zwaag verkocht. Onder de naam Lunchroom ‘Meat Again’ zullen Albert Kater en Linda verder gaan op deze locatie op bedrijventerrein Westfrisia. Theo en Ilja hebben restaurant ‘De Plantage’ 15 jaar geleid. Toen zij anderhalf jaar geleden op vakantie waren, kwamen zij samen tot de conclusie dat zij hun uren anders wilden gaan indelen. Het was mooi geweest. Daarom zochten zij contact met horecamakelaar Nick Zuurbier van Van Alkemare groep om de exploitatie van hun bedrijf te verkopen. Op de vraag hoe de verkoop verlopen is antwoordt Theo: “Ik geef het een 6+. Graag wil ik Nick persoonlijk nog wat feedback geven om zijn dienstverlening verder te verbeteren. Ik had vooraf de verwachting dat we meer ontzorgd zouden worden, maar ik moest op een aantal zaken zelf ‘de vinger aan de pols houden’ en actie ondernemen”.
Navraag bij Nick hierover leverde de volgende reactie op: “Ik ga Theo bellen en vragen wat hij precies bedoelt met “meer” ontzorgen. Ik merk verder dat ik inderdaad soms moeilijk te bereiken ben. Het is een punt waaraan wij werken om dat te verbeteren. De moderne bereikbaarheid biedt veel kansen, maar het is soms lastig om op iedereen direct te reageren. Ik krijg vele mailtjes, appjes, belletjes op kantoor en op mijn mobiel, terwijl ik ook tijd nodig heb om ‘ouderwets’ face-to-face met mensen in gesprek te gaan (bijvoorbeeld bij bezichtigingen). Dit blijft een lastig punt. Mensen willen tenslotte altijd het liefst de makelaar zelf spreken en niet een assistent of dergelijke. Maar goed, ik ben blij dat we deze feedback te horen krijgen, zodat wij ons hier inderdaad nog verder in kunnen verbeteren. Ik zal Theo even benaderen voor zijn rechtstreekse feedback, dan pakken we dit weer op.

”Theo heeft 20 jaar ervaring met kwaliteitszorg en gaat nu verder als technisch manager bij een bottlebedrijf. Ook zijn vrouw Ilja heeft de horeca gedag gezegd en werkt nu naar tevredenheid bij een elektronica bedrijf. Op deze manier hebben zij meer tijd voor elkaar, vrienden en familie.

Sandra Helderman is als verhuurder van het pand tevreden met de gang van zaken. “Nick heeft alles goed geregeld,” geeft zij aan. “Ik heb er eigenlijk geen omkijken naar gehad. De overdracht van het huurcontract is prima verlopen.”

Albert en Linda zijn direct na het zetten van de handtekeningen volop aan het werk gegaan. “We hebben nog koffie gedronken met de vorige eigenaren en zijn daarna meteen open gegaan.” Een openingsactie hebben zij bewust nog niet gedaan. “We willen eerst de lunchroom opknappen en naar onze smaak inrichten. Pas daarna gaan wij inzetten op het vergroten van onze naamsbekendheid en het werven van nieuwe klanten.” Hun opgebouwde expertise vanuit vorige werkzaamheden op het gebied van vlees en brood voegen Albert en Linda samen in de vorm van lunchroom ‘Meat Again’. “Ja , ik zou anderen Nick Zuurbier zeker aanraden als horecamakelaar. Wij vonden het een fijne samenwerking . Nick heeft veel verstand van zaken en heeft passende antwoorden gegeven op onze vragen. Soms was hij telefonisch moeilijk te bereiken, dat zou nog beter kunnen, maar verder zijn wij tevreden.”

Wilt u ook begeleiding bij verkoop van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl.
De tekst en interviews voor dit artikel zijn verzorgd door Marjan Hartog van MarjanSchrijft.nl

Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via Facebook (klik hier), Twitter (klik hier) of Linkedin (klik hier)!   

« Terug

Nieuws & Social Media

  • Nieuws
  • Twitter
  • Facebook
Klik hier voor meer nieuws Like ons op Facebook Facebook Volg ons op Twitter Twitter
Webdesign - Techniek - Hosting: Qball Internet B.V.