Terug naar keuzescherm

Van Alkemare Horeca- & Advies

Het nieuwe restaurant aan Houttil 38 heet Til38!

Het nieuwe restaurant aan Houttil 38 heet Til38! Ricardo Lubbes en zijn vrouw Sascha zijn de trotse nieuwe eigenaars van het pand aan de Houttil 38 in Alkmaar (Waagplein, tegenover de VVV).

Ricardo: “We hebben al een restaurant in Uitgeest genaamd “Havenrijk” en onlangs kwam dit monumentale pand in Alkmaar op ons pad. Dit wordt dus onze tweede zaak en we zien het als een uitdaging de mensen hier in een warme en huiselijke sfeer te verwelkomen.”

Til38 is een restaurant waarbij het concept van het diner gebaseerd is op shared dining, waarbij je het eten kunt delen met de rest van je gezelschap. “We willen hiermee een bepaalde gezelligheid creëren en denken dat dit een meerwaarde is voor Alkmaar. Daarnaast hebben we ook een verwarmd terras voor de deur, wat altijd gezellig is.” aldus een enthousiaste Ricardo.

Als kopende partij is Ricardo goed te spreken over Van Alkemare Makelaardij. “Het contact verliep prima, Nick was goed geïnformeerd en bij vragen kregen we snel een adequaat antwoord” vertelt hij.

Til38 is een nieuwe aanwinst voor Alkmaar. Tot 1 april is het restaurant op maandag gesloten, daarna is het alle dagen geopend. Je kunt bij Til38 terecht voor een heerlijke lunch of diner. Ricardo: “We hebben de werkwijze van Van Alkemare Makelaardij als heel prettig ervaren en hebben zeer veel zin in onze nieuwe uitdaging!”

Bekijk de nieuwe website met foto’s en meer informatie op www.til38.nl

Thom Hartog is de verkoper van het bedrijf aan de Houttil 38. Hij mag zich één van de beste pizzabakkers van Europa noemen. Zijn onderneming ‘Thups Pizzabakkerij’ gaat zich nu vooral concentreren op het bezorgen van de vers bereide pizza’s. De heerlijke pizza’s worden niet alleen bezorgd in Alkmaar, maar binnenkort ook in Heerhugowaard waar de nieuwe locatie medio februari opent! Hou de website en sociale media van Thups in de gaten voor meer informatie (www.thupspizzabakkerij-alkmaar.nl, https://www.facebook.com/thups.nl/)

Thom vond de samenwerking met Van Alkemare “dramatisch” (gezegd met een glimlach), toen wij hem naar zijn ervaringen met Van Alkemare en horecamakelaar Nick Zuurbier vroegen. “Er waren wat onverwachte wendingen en hobbels maar bij alles heeft Nick mij goed bijgestaan. Nick heeft mij eerder ook prima geholpen bij de aankoop van deze locatie, dus ik wist wat ik kon verwachten”. Al met al zegt Thom Van Alkemare Horecamakelaardij zeker aan te kunnen raden aan anderen!

Wilt u ook begeleiding bij verkoop en/of verhuur van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak met Nico of Nick: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl

Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via Facebook (klik hier), Twitter (klik hier) of Linkedin (klik hier)!

Dit artikel is opgemaakt door Mariëlle Dekker van Taaltraiteur (www.taaltraiteur.nl).


« Terug

Nieuws & Social Media

  • Nieuws
  • Twitter
  • Facebook
Klik hier voor meer nieuws Like ons op Facebook Facebook Volg ons op Twitter Twitter
Webdesign - Techniek - Hosting: Qball Internet B.V.