Terug naar keuzescherm

Van Alkemare Horeca- & Advies

Café De Volharding wordt appartementencomplex!

Café De Volharding wordt appartementencomplex! Café De Volharding wordt omgetoverd tot een appartementencomplex. 

John Kos was 15 jaar lang eigenaar van café De Volharding in Noord-Scharwoude. Maar hij was toe aan een ander werkritme en meer tijd voor zijn gezin. Het pand en zijn onderneming stonden al bijna vijf jaar te koop, totdat hij via Van Alkemare Makelaardij uiteindelijk een koper voor het café vond. Geen nieuwe uitbater; het café wordt gestript en er worden zes appartementen gerealiseerd. John is zeer te spreken over Van Alkemare Makelaardij: “Het contact was altijd goed en de samenwerking verliep perfect”. Na de verkoop gaat hij zich richten op zijn werkzaamheden als zzp-er. 

Het café is overgekocht door T. Zijp Beheer BV in samenwerking met Bouwbedrijf Leenstra BV. Zij maken van het café zes prachtige appartementen. Het complex wordt vernoemd naar de oude naam van het café: Spoorzicht. Dit wordt een luxe en energiearm complex met gunstig geprijsde appartementen. 

Ook de kopers zijn tevreden over de overdracht: “De samenwerking met Van Alkemare Makelaardij is prima verlopen en we zijn zeer tevreden met de koop. Inmiddels biedt vrijwel het hele veilingterrein van Noord-Scharwoude ruimte voor wonen. Het appartementencomplex wordt een echte meerwaarde voor dit gebied.” 

De plannen voor het appartementencomplex ‘Spoorzicht’ zijn online te vinden op: www.appartementenspoorzicht.nl

Ook zijn alle artist-impressions op YouTube geplaatst: https://www.youtube.com/results?search_query=appartementen+spoorzicht

Wilt u ook begeleiding bij verkoop van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl

Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via Facebook (klik hier), Twitter (klik hier) of Linkedin (klik hier)!

Het interview en dit artikel is het werk van Mariëlle Dekker van de Taaltraiteur, zie ook www.taaltraiteur.nl« Terug

Nieuws & Social Media

  • Nieuws
  • Twitter
  • Facebook
Klik hier voor meer nieuws Like ons op Facebook Facebook Volg ons op Twitter Twitter
Webdesign - Techniek - Hosting: Qball Internet B.V.