Terug naar keuzescherm

Van Alkemare Horeca- & Advies

Julianadorp Express gaat voor gezond!

Julianadorp Express gaat voor gezond! Eind januari hebben wij de onderneming van Meko’s Bistro aan het Loopuytpark 3 in Julianadorp overgedragen en het huurcontract van het pand overgeschreven. Marjan Hartog van MarjanSchrijft.nl heeft de betrokken partijen gevraagd hoe zij de samenwerking met ons hebben ervaren.

Opdrachtgever Meko Shisho laat weten: “Ik heb dit horecapand vijf jaar geleden kunnen huren dankzij de bemiddeling van Nick en was daar heel tevreden over. Hij werkt professioneel en komt zijn afspraken na. Daarom was Nick als horecamakelaar bij Van Alkemare groep nu ook weer de eerste persoon die ik ging bellen bij de verkoop van mijn bistro.” Meko doet tijdelijk even een stapje terug en is inmiddels in loondienst als chef-kok. “Wanneer ik weer voor mijzelf wil beginnen, zal ik Nick zeker weer benaderen om een goede locatie te vinden.”

Eigenaresse van het pand, Marian Cnossen: “Via de makelaar heb ik met meerdere potentiële huurders gesproken. Thomas had al eerder interesse getoond. Toen ik via mijn netwerk vernam dat hij nog interesse had, heb ik de makelaar getipt. Dat bleek een zetje in de goede richting.”

Thomas Hendrikse is de nieuwe huurder van het pand. Vol enthousiasme gaat hij in april 2019 onder de naam ‘Juliana Express’ op deze locatie starten met catering en het kunnen afhalen en laten thuisbezorgen van gezonde, duurzame maaltijden.

“Het is voor mij een spannende stap geweest om mijn baan op te geven en zelf horecaondernemer te worden. Ik ben nu nog druk bezig met alle voorbereidingen en de aansluiting op thuisbezorgd.nl.
Over de samenwerking met Nick ben ik heel tevreden. Het is allemaal vlot verlopen. Nick gaf snel reactie op mijn e-mails en heeft mij goede uitleg gegeven. Ik kreeg duidelijke antwoorden op de vragen die ik had. Dus heb ik de spong gewaagd. In april wil ik een ‘Grand opening’ houden waarbij mensen kunnen komen proeven wat ik zoal op de menukaart heb staan. Dat zullen geen snacks en pizza zijn, maar heerlijke gezonde duurzame maaltijden.” Hierover zal binnenkort meer te lezen zijn in de lokale media.
 
Wilt u ook begeleiding bij verkoop en/of verhuur van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak met Nico of Nick: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl

Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, (klik hier). Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via Facebook (klik hier), Twitter (klik hier) of Linkedin (klik hier)!

Dit artikel is opgemaakt door Marjan Hartog van MarjanSchrijft (www.MarjanSchrijft.nl). 
 

« Terug

Nieuws & Social Media

  • Nieuws
  • Twitter
  • Facebook
Klik hier voor meer nieuws Like ons op Facebook Facebook Volg ons op Twitter Twitter
Webdesign - Techniek - Hosting: Qball Internet B.V.