Terug naar keuzescherm

Van Alkemare Horeca- & Advies

Cafetaria Zuid in Purmerend verkocht door Van Alkemare Horecamakelaardij!

Cafetaria Zuid in Purmerend verkocht door Van Alkemare Horecamakelaardij! Rongwei Zhu is sinds kort de trotse nieuwe eigenaar van Cafetaria Zuid in Purmerend. Rongwei:”het wordt mijn tweede cafetaria volgens de Franchise formule “Family’. Mijn eerste zaak is gevestigd in Aalsmeer. Ik werd door de Franchise organisatie benaderd om ook deze zaak te draaien volgens hun formule.

In februari wordt het pand verbouwd tot een Family Cafetaria. Rongwei: “We werken alleen met A-merken en verzorgen een (h)eerlijke maaltijd voor een (h)eerlijke prijs. Omdat Cafetaria Zuid al tientallen jaren bestaat en altijd succesvol is gebleken, hebben wij alle vertrouwen in de toekomst. Cafetaria Zuid staat bekend als een heel goede zaak en wij zullen ons best doen om deze goede naam te behouden Gelukkig hebben wij prima personeel, dat al jaren bekend is op deze locatie. Het zijn stuk voor stuk leuke mensen, die wij graag bij ons hebben werken.”

De samenwerking met van Alkemare Makelaardij is tijdens de overdracht goed verlopen. Rongwei: “We hebben niet veel contact nodig gehad met van Alkemare Makelaardij, maar zijn heel positief. Ze werkten heel professioneel.”

Don Zuurbier is de verkopende partij. Omdat hij samen met zijn vriendin Nathalie een zaak in zijn woonplaats Alkmaar heeft overgenomen schakelde hij een horecamakelaar in om Cafetaria Zuid te verkopen. “Ik kon niet anders dan voor van Alkemare Makelaardij als makelaar kiezen” lacht Don, de broer van Nick. “Doordat mijn broer en vader de verkoop voor mij regelden, had ik korte lijntjes en mede daardoor was de verkoop snel rond.”

Don: “Toen ik 23 was ben ik Cafetaria Zuid begonnen, uiteindelijk heb ik hier 13 jaar met plezier gewerkt. Omdat ik altijd heel fijn samengewerkt heb met mijn personeel, met sommige personeelsleden zelfs al die jaren, was het voor mij een vereiste dat de nieuwe eigenaar het voltallige personeel overnam. Ik vind het zeer belangrijk dat de nieuwe opvolger ook goed met het personeel en mijn eerste eigen zaak omgaat. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit met Ronwei en zijn vrouw gaat lukken. Ik heb met pijn in mijn hart afscheid genomen, maar het was gewoon tijd voor een nieuwe stap. Van Alkemare Makelaardij heeft mij geheel ontzorgd bij de onderhandelingen en het proces rondom de verkoop. Ik heb dit als zeer prettig ervaren. Ook als het geen familie was geweest, zou ik ze bij iedereen aanraden.”

Wilt u ook begeleiding bij verkoop van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl

Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via Facebook (klik hier), Twitter (klik hier) of Linkedin (klik hier)!

Het interview en dit artikel is het werk van Mariëlle Dekker van de Taaltraiteur, zie ook www.taaltraiteur.nl.

« Terug

Nieuws & Social Media

  • Nieuws
  • Twitter
  • Facebook
Klik hier voor meer nieuws Like ons op Facebook Facebook Volg ons op Twitter Twitter
Webdesign - Techniek - Hosting: Qball Internet B.V.