Terug naar keuzescherm

Van Alkemare Horeca- & Advies

​Succesvolle overdracht Verdronkenoord 1 in Alkmaar.

​Succesvolle overdracht Verdronkenoord 1 in Alkmaar. ​Succesvolle overdracht Verdronkenoord 1 in Alkmaar.

Sinds 12 oktober is op de Verdronkenoord 1 in Alkmaar Sabine Duyneveld werkzaam in haar eigen kapsalon ‘Nr.1 hair by Sabine’. In september kreeg ze de sleutel van dit pand, waarna ze het pand direct heeft opgeknapt en ingericht zoals zij het wil.

“Ik droomde altijd al van een eigen zaak” vertelt Sabine. “Toen de samenwerking met mijn voormalige werkgever stopte, zag ik dit als een kans om die droom werkelijkheid te laten worden. Al vrij snel zag ik dit pand, waarin ik nu mijn eigen zaak heb gerealiseerd. We zijn ondertussen ruim een maand open en het loopt hartstikke goed. We knippen en kleuren niet alleen, we brengen ook hairextensions aan. En vanaf januari 2019 komt er ook iemand in de zaak om wenkbrauwen van de klanten te kleuren en in model te brengen“

Het contact met van Alkemare Makelaardij heeft Sabine als prettig ervaren. “Van Alkemare is kundig en wanneer er voor mij onduidelijkheden waren, konden zij deze goed verwoorden waardoor ik precies wist waar ik aan toe was. Mede hierdoor is de overdracht vrij snel gerealiseerd.”

Van Alkemare kreeg – alszijnde horecamakelaar - dit pand in verhuur omdat er een maatschappelijke horecavergunning op zat en hier voorheen een brasserie/restaurant was gevestigd. Uiteindelijk is dit als kapsalon verhuurd, omdat Sabine slagvaardig te werk ging en snel de benodigde goedkeuringen van de gemeente verkreeg.

Kroon Vastgoedbeheer heeft dit pand in beheer en was op zoek naar een nieuwe huurder. Via via kwamen ze bij van Alkemare Makelaardij uit. Kroon Vastgoed heeft meerdere panden in beheer, voornamelijk in Amsterdam en de stedelijke gebieden in Noord-Holland. Zij ontzorgen eigenaars van panden op alle vlakken van beheer, van administratie tot onderhoud.

De samenwerking met van Alkemare Makelaardij is prima verlopen vindt ook Kroon Vastgoedbeheer.
Een nieuwe huurder was snel gevonden, waardoor de samenwerking van korte duur was. Dat is natuurlijk alleen maar positief. Kroon Vastgoedbeheer zou een volgende keer zeker weer kiezen voor van Alkemare Makelaardij.

Wilt u ook begeleiding bij verkoop en/of verhuur van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl

Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via Facebook (klik hier), Twitter (klik hier) of Linkedin (klik hier)!

« Terug

Nieuws & Social Media

  • Nieuws
  • Twitter
  • Facebook
Klik hier voor meer nieuws Like ons op Facebook Facebook Volg ons op Twitter Twitter
Webdesign - Techniek - Hosting: Qball Internet B.V.