Terug naar keuzescherm

Van Alkemare Horeca- & Advies

Verhuurd: Gedempte Gracht 24 in Schagen!

Verhuurd: Gedempte Gracht 24 in Schagen! Sanne Swart en Barry Hoffer zijn sinds kort de trotse huurders van het pand aan de Gedempte Gracht 24 in Schagen. Het pand wordt op dit moment flink verbouwd, want per 1 februari opent het stel hun eigen lunchroom ‘Peper & Goud’.

Barry, op dit moment nog Chef-Kok bij Wonders in Schagen, had altijd de droom om een eigen zaak te beginnen. En hoewel er al behoorlijk wat horecazaken zijn in Schagen, was de wens om in Schagen te blijven te groot voor Sanne en Barry om ergens anders te zoeken. 

“Toen dit pand te huur kwam, waren we dan ook direct geïnteresseerd” vertelt Sanne. “Toen we later een Brownies & Downies bezochten, vielen voor Barry de puzzelstukjes op hun plaats. Onze lunchroom wordt een samenwerking met verstandelijk beperkte mensen en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit concept ligt echt dicht bij ons hart én het bestaat nog niet in Schagen. De mensen die we er tot nu toe over gesproken hebben, zijn enthousiast.” 

Er zal behoorlijk wat verbouwd worden aan het pand om het naar hun zin te maken. Sanne: “Eerst gaan we de hele benedenverdieping verbouwen om het als lunchroom te kunnen inrichten. Later willen we de binnentuin aanpakken, zodat onze klanten hier in het voorjaar heerlijk kunnen genieten van het zonnetje. Het is voor ons echt een avontuur waar we in stappen, maar we hebben er enorm veel zin én vertrouwen in!”

Sanne blijft haar eigen activiteiten als goudsmid en fotograaf ook uitoefenen. Dit kan prima op de eerste verdieping, boven de lunchroom. 

Het heeft wel even geduurd voordat Sanne en Barry hun plannen kenbaar konden maken. “Het was een langdurig proces om alles helemaal rond te krijgen.” aldus Sanne. “Het contact met Van Alkemare Makelaardij is in die tijd altijd goed geweest. Uiteindelijk hebben we zelf een makelaar ingeschakeld om onze belangen te behartigen. Ondanks dat het proces lang heeft geduurd, zijn we zeker positief over Van Alkemare Makelaardij. Uiteindelijk hebben we het gewenste resultaat.“

De door Sanne en Barry ingeschakelde makelaar Kim Boontjes is ook positief over Van Alkemare Makelaardij: “Nick is een prettig persoon om contact mee te hebben. Ondanks de soms moeizame onderhandelingen, is het proces uiteindelijk goed en professioneel verlopen en is iedereen tevreden met het resultaat.“

Lunchroom Peper & Goud is per 1 februari dagelijks geopend en op vrijdagavond kun je er ook terecht voor het diner. In de lunchroom komt ook een kleine cadeaushop, met producten van de sociale werkplaats. Ook kun je bij Peper & Goud terecht om koffie en bijbehorende lekkernijen af te halen. 

Wilt u ook begeleiding bij verkoop en/of verhuur van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak met Nico of Nick: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl

Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via Facebook (klik hier), Twitter (klik hier) of Linkedin (klik hier)!

Dit artikel is opgemaakt door Mariëlle Dekker van Taaltraiteur (www.taaltraiteur.nl).


« Terug

Nieuws & Social Media

  • Nieuws
  • Twitter
  • Facebook
Klik hier voor meer nieuws Like ons op Facebook Facebook Volg ons op Twitter Twitter
Webdesign - Techniek - Hosting: Qball Internet B.V.