Terug naar keuzescherm

Van Alkemare Horeca- & Advies

Verkocht: Bistro de Buren in Alkmaar!

Verkocht: Bistro de Buren in Alkmaar! Een bericht met een extra persoonlijke noot. Begin januari hebben wij weer een gedenkwaardige overdracht mogen realiseren, Bistro De Buren in Alkmaar.

Onlangs werden wij vanuit onverwachte hoek geconfronteerd met een potentiele kandidaat voor één van de zaken in onze portefeuille. Tijdens een familiediner gaf Don Zuurbier (oudere broer van Nick, oudste zoon van Nico) aan een nieuwe uitdaging te zoeken. Don is 13 jaar lang eigenaar geweest van een zeer goedlopende cafetaria in Purmerend en gaf aan op zijn 36 jarige leeftijd nog graag een nieuw avontuur aan te willen gaan. Dit keer met zijn vriendin Nathalie Wijnberg. Nathalie en Don hebben beide veel ervaring in de horeca en zouden graag nog eens samen een mooie zaak bestieren. Daarom keken zij nu om zich heen voor een grotere zaak en het liefst in hun woonplaats Alkmaar. Dit is dus Bistro de Buren geworden!

Wij zijn trots om deze prachtige zaak tot onze lijst met gerealiseerde transacties te laten behoren en wij zijn trots op Don en Nathalie dat zij dit avontuur hebben durven aangaan!
Want een avontuur is het zeker. Don en Nathalie hebben altijd hard gewerkt en een comfortabel en stabiel leven opgebouwd. Deze stap brengt weer nieuwe uitdagingen en financieel steken zij hun nek opnieuw uit zoals Don dit al eerder deed in Purmerend. Met behulp van de verkoopopbrengst van de zaak in Purmerend en een financiering van de Rabobank Alkmaar zetten zij deze stap op eigen houtje en bewijzen zij hun ambitie voor iets groters in de plaats waar zij zijn geboren en getogen. Respect!

Don en Nathalie zullen beiden volwaardig mee gaan draaien in deze prachtige zaak. Zij zullen de succesformule intact houden en blijven voortborduren op de reeds jaren succesvol gebleken formule. Waarom iets wat bewezen goed is veranderen? De Buren is en blijft een bijzondere monumentale locatie met veel karakter en een warme sfeer. Het vertrouwde personeel blijft behouden en Don en Nathalie krijgen hun kans om met het bestaande team hun gastvrijheid uit te dragen en de gasten van Bistro de Buren te verwennen met heerlijk eten, drinken en een warm ontvangst.

Wij danken alle betrokkenen voor het in ons kantoor gestelde vertrouwen en de prettige samenwerking. Ook danken wij Wijnand Breuker van Omnyacc Schagen (www.omnyacc.nl/accountantskantoor-schagen) voor de prettige samenwerking, Paul Ooms (www.ooms-adviesgroep.nl) voor het bijstaan van Don en Nathalie en Marlien Bolhuis van de Rabobank Alkmaar (www.rabobank.nl/lokale-bank/alkmaar-eo/) voor haar betrokkenheid en het vertrouwen in Don en Nathalie.

Met gepaste trots wens ik mijn grote broer en liefste schoonzus goede zaken verder!

Vriendelijke groet,

Nick Zuurbier
Van Alkemare Horecamakelaardij

Wilt u ook begeleiding bij verkoop en/of verhuur van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl

Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via Facebook (klik hier), Twitter (klik hier) of Linkedin (klik hier)!« Terug

Nieuws & Social Media

  • Nieuws
  • Twitter
  • Facebook
Klik hier voor meer nieuws Like ons op Facebook Facebook Volg ons op Twitter Twitter
Webdesign - Techniek - Hosting: Qball Internet B.V.