Terug naar keuzescherm

Van Alkemare Horeca- & Advies

Teesti Heiloo is restaurant ‘Rails’ geworden

Teesti Heiloo is restaurant ‘Rails’ geworden Teesti Heiloo is restaurant ‘Rails’ geworden.

Donderdag 22 november opende luxe restaurant ‘Rails’ in Heiloo haar deuren. Eigenaar Tim van der Zel is zeer trots om eigenaar te zijn van dit restaurant. Tim werkte eerder als chef-kok bij Gasterij ’t Woud in Bergen en heeft altijd de ambitie gehad om een eigen restaurant te beginnen. 

De ambitie voor een eigen restaurant was er altijd al, al kwam deze kans vroeger dan verwacht. “Toen ik de advertentie van dit pand zag klopte alles” aldus Tim, “de locatie, de grootte. Ik was direct enthousiast over de mogelijkheden van dit pand. Met dit restaurant wil ik de mensen echt een complete avond uit bieden. Een avond waar je met vrienden of familie kunt genieten van een heerlijk diner, onder het genot van goede wijn en een gezellige sfeer. Zoals een avond in mijn ogen echt hoort te zijn.”

De overdracht is dan ook zeer snel gegaan. Het contact met van Alkemare Makelaardij heeft Tim als prettig ervaren. Soms waren er wat onduidelijkheden, maar deze werden snel en vakkundig opgelost.

Verkoopster Astrid Roda is ook positief over de samenwerking met Van Alkemare Makelaardij. “Wat ik als heel prettig heb ervaren, is de klantgerichtheid van Van Alkemare Makelaardij. Nadat het pand in de verkoop ging, waren er al vrij snel drie gegadigden voor de koop. De verkoop is uiteindelijk zeer snel gegaan.”

Bas Michielsen werkzaam bij RSM en adviseur van Astrid is ook zeer te spreken over Van Alkemare Makelaardij. “Als professioneel collega kon ik zien dat van Alkemare Makelaardij zeer deskundig is in het vakgebied. Alle facetten worden goed behandeld. Ook wanneer er tijdens de verkoop zaken anders lopen dan verwacht, blijft Nick rustig, wat het voor alle partijen prettig maakt om de overdracht goed te realiseren.” 

Al met al een snelle én geslaagde overdracht waar alle partijen tevreden over zijn. 

Wilt u ook begeleiding bij verkoop en/of verhuur van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak met Nico of Nick: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl

Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via Facebook (klik hier), Twitter (klik hier) of Linkedin (klik hier)!
« Terug

Nieuws & Social Media

  • Nieuws
  • Twitter
  • Facebook
Klik hier voor meer nieuws Like ons op Facebook Facebook Volg ons op Twitter Twitter
Webdesign - Techniek - Hosting: Qball Internet B.V.