Terug naar keuzescherm

Van Alkemare Horeca- & Advies

Geslaagde overdracht: Mojo's Alkmaar

Geslaagde overdracht: Mojo's Alkmaar
Overdracht Grand Café Eatertainment Mojo`s

Onder begeleiding van Van Alkemare Horecamakelaardij heeft Grand Café Eatertainment Mojo`s sinds september een nieuwe eigenaar gevonden.

Verkopers Lilian Kops en Alex Op de Weegh zijn een bevlogen horeca echtpaar met meerdere mooie horecazaken in Alkmaar. 
Na een lange periode waarbij alles in het teken stond van de bedrijven, hebben ze besloten een stap terug te doen om meer tijd te besteden aan hun privé leven.
De verkoop van hun vlaggenschip Mojo`s op het Waagplein is daar het gevolg van.
Met de koper hebben zij een waardig opvolger gevonden die de continuïteit en toekomst van het bedrijf en de mensen die er werken waarborgt.

De koper is een horeca familie met verschillende horeca bedrijven in het oosten van het land. Op dit moment exploiteren verschillende familieleden, verschillende concepten.  De verschillende locaties en concepten maken koper inmiddels tot een professioneel horeca concern. Mojo`s in Alkmaar is daar een goede aanvulling op. Belangrijk onderdeel van de formule is dat er in alle zaken familieleden werkzaam zijn die zowel in de keuken, bediening als het management hun inbreng hebben. Van koper begrepen wij dat ze de formule, vaste klanten en bestaande personeelsleden bij Mojo's zo veel mogelijk willen behouden en op korte termijn dus geen grote veranderingen van plan zijn. U bent dus nog altijd van harte welkom bij uw vertrouwde Mojo's Eatertainment!

Wilt u ook begeleiding bij verkoop en/of verhuur van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl

Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via Facebook (klik hier), Twitter (klik hier) of Linkedin (klik hier)!


 

« Terug

Nieuws & Social Media

  • Nieuws
  • Twitter
  • Facebook
Klik hier voor meer nieuws Like ons op Facebook Facebook Volg ons op Twitter Twitter
Webdesign - Techniek - Hosting: Qball Internet B.V.