Terug naar keuzescherm

Van Alkemare Horeca- & Advies

Aankoop begeleiding De Ruif, Tuitjenhorn

Aankoop begeleiding De Ruif, Tuitjenhorn In augustus 2016 verkreeg ons kantoor, in de hoedanigheid van Nico Zuurbier (links op de foto), de opdracht tot begeleiding bij aankoop van Café de Ruif in Tuitjenhorn. De jonge en enthousiaste ondernemers Gaby (midden op de foto) en Bernd (rechts op de foto) droomden al enige tijd over een eigen zaak en vonden hier een geschikte locatie om deze droom werkelijkheid te maken. 

Het vinden van een geschikte locatie is echter niet altijd een zekere start. Zo bleek ook hier dat over veel zaken gesproken en onderhandeld moest worden. Koopsom, huurprijs en vele andere overname voorwaarden. Het kwam allemaal ter sprake en niet alle punten bleken even gemakkelijk te tackelen. Dankzij een goede samenwerking tussen alle betrokkenen werd uiteindelijk naar tevredenheid van verkoper, koper en verhuurder overeenstemming bereikt en de deal gesloten.

Op 30 december 2016 is de onderneming overgedragen. 

Gaby en Bernd gaan hier een prachtig mooi restaurant realiseren. Laagdrempelig en toegankelijk, maar met gerechten op niveau. Op de nieuwe website is het volgende te lezen:

Bernd is chef-kok en heeft een groot deel van zijn loopbaan in het sterrensegment gewerkt. Hij kent het klappen van de zweep. Met zijn eigen restaurant slaat hij een nieuwe weg in en past alles wat hij geleerd heeft toe in een eigen keukenstijl. “Gerechten net even anders, maar wel herkenbaar en betaalbaar. Ik heb er plezier in om de rijke volle smaken uit de natuur tot hun recht te laten komen op het bord van gasten.”

“Gaby is het gezicht van Restaurant RuiG. Zij is in deze omgeving geboren, getogen en heeft er haar horecacarrière opgebouwd. Een eigen restaurant beginnen is niet alleen een hartenwens, maar ook een logische vervolgstap. "Wij gaan ervoor zorgen dat gasten in restaurant RuiG genieten
."

De opening van Restaurant RuiG staat gepland op 01 februari 2017. U bent vanaf opening van harte welkom! 

Wilt u ook begeleiding bij aankoop van een horecaonderneming of horeca pand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak met Nico of Nick (tel. 0226-343220 / info@vanalkemare.nl ). Gaby en Bernd kunnen u het volgende vertellen over hun ervaring met ons kantoor:

1.    Waarom hebben jullie voor ons kantoor gekozen? "Wij zochten een geschikte makelaar waar we een goed vertrouwen bij hadden en die ons kon helpen een koopovereenkomst en een huurovereenkomst voor elkaar te krijgen door middel van onderhandelen en ons op punten wijzen waar wij zelf niet bij stil hadden gestaan, kortom gezegd een sparring-partner die ook aan de rem trekt waar nodig".

2.    Hoe hebben jullie het traject ervaren en wat vonden jullie de grootste toegevoegde waarde van Nico / Van Alkemare? "Het mooie aan Nico/van Alkemare was dat we hem op elk moment konden bereiken en door begeleiding gelijk een professioneel duidelijk antwoord kregen of de dag daarna". 

3.    Zouden jullie Van Alkemare aanraden aan anderen en zo ja, waarom? "Wij zouden vooral startende ondernemers aanraden om met een makelaar in zee te gaan, wij zijn van mening dat een goede makelaar geld voor je verdient door je te begeleiden  en dat heeft van Alkemare absoluut gedaan".

4.    Willen jullie verder nog iets kwijt? "Nico en kantoor van  Van Alkemare, hartstikke bedankt we verwachten dat we elkaar zakelijk niet veel meer zullen spreken maar we hopen dat jullie eens langskomen voor een borrel, lunch of diner!"

Wij danken Gaby en Bernd voor het in ons kantoor gestelde vertrouwen en wensen hen heel veel succes en goede zaken! En namens alle medewerkers van ons kantoor, bedankt voor de heerlijke taart!! ;)« Terug

Nieuws & Social Media

  • Nieuws
  • Twitter
  • Facebook
Klik hier voor meer nieuws Like ons op Facebook Facebook Volg ons op Twitter Twitter
Webdesign - Techniek - Hosting: Qball Internet B.V.