Terug naar keuzescherm

Van Alkemare Horeca- & Advies

Verhuurd: Loopuytpark 3, Julianadorp

Verhuurd: Loopuytpark 3, Julianadorp Op 8 december 2015 is de horecaruimte in Julianadorp van Cees Meijburg en Marian Cnossen verhuurd aan Meko Shisho.

Op 17 augustus 2015 kregen wij in verhuur de horecaruimte aan het Loopuytpark in Julianadorp. In nog geen vier maanden tijd hebben wij een geschikte huurder gevonden, namelijk Meko Shisho.

Meko heeft hiervoor als zelfstandig kok gewerkt bij restaurant Iegewies in Callantsoog. In het pand van Cees en Marian zat eerst een snackbar gevestigd. Meko gaat dit pand nu transformeren tot een echte Bistro. Hij wil het warme gevoel van thuis overbrengen bij de gasten door het aanbrengen van warme kleuren en mooie belichting aan te brengen in de ruimte. Hij gaat werken met lokale boeren voor verse producten, het wordt een bistro met hamburgers als specialiteit.
Meko verwacht in de 3e week van januari 2016 open te gaan, uiterlijk 1 februari.

Meko geeft aan een fijne samenwerking met de makelaar te hebben gehad. Zo zegt hij over de makelaar: “Een makelaar recht voor zijn raap, kort en bondig en je weet waar je aan toe bent.” Ook Cees en Marian hebben de samenwerking met Van Alkemare als zeer prettig ervaren: “In het verleden hebben wij eerder met Van Alkemare samengewerkt. Wij vinden deze makelaar erg deskundig en punctueel. Mede door het grote aanbod wat Van Alkemare heeft op het gebied van aan- en verkopen van horeca ondernemingen en onroerend goed hebben wij weer voor Van Alkemare gekozen als makelaar.’’

Wij danken Cees en Marian voor het nogmaals in vertrouwen nemen van ons kantoor, en wensen Meko Shisho goede zaken en veel plezier met zijn eerste eigen bistro! 

Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via facebook (klik hier), Twitter (klik hier) of Linkedin (klik hier)!

Ook uw horecapand verhuren? Klik hier voor meer informatie over onze verhuurdiensten.
« Terug

Nieuws & Social Media

  • Nieuws
  • Twitter
  • Facebook
Klik hier voor meer nieuws Like ons op Facebook Facebook Volg ons op Twitter Twitter
Webdesign - Techniek - Hosting: Qball Internet B.V.