Terug naar keuzescherm

Van Alkemare Horeca- & Advies

Verkocht: Eetcafé De Tamme Boer in Krommenie

Verkocht: Eetcafé De Tamme Boer in Krommenie Verkocht: Eetcafé De Tamme Boer in Krommenie
 
Op 2 januari 2017 is eetcafé De Tamme Boer in Krommenie verkocht aan de heer Knijn en mevrouw Jonker. Het eetcafé met zeer fraai terras is gelegen aan de rand van het centrum nabij de toegangsweg naar het winkelgebied.
 
Voormalige eigenaresse mevrouw De Boer heeft 30 jaar met veel plezier in de horeca gewerkt, waarvan de laatste 10 jaar in De Tamme Boer. Zij heeft inmiddels alweer de ambitie iets nieuws te beginnen! Mevrouw De Boer gaf ons de volgende recensie:
 
“Ik ben zeer tevreden geweest met de inspanningen van Van Alkemare. Het feit dat het een klein familiebedrijf is sprak mij zeer aan, vooral het één op één contact met makelaar Nico Zuurbier werd op prijs gesteld: korte lijnen dus geen tijdverspilling.”
 
Wij danken mevrouw De Boer voor de prettige samenwerking en het in ons kantoor gestelde vertrouwen. Ook wensen wij de heer Knijn en mevrouw Jonker natuurlijk heel veel succes met hun eigen zaak!
 
Wilt u ook begeleiding bij verkoop van een horecaonderneming of horeca pand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak met Nico of Nick (tel. 0226-343220 / info@vanalkemare.nl ).
 
Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via Facebook (klik hier), Twitter (klik hier) of Linkedin (klik hier)!

« Terug

Nieuws & Social Media

  • Nieuws
  • Twitter
  • Facebook
Klik hier voor meer nieuws Like ons op Facebook Facebook Volg ons op Twitter Twitter
Webdesign - Techniek - Hosting: Qball Internet B.V.