Terug naar keuzescherm

Van Alkemare Horeca- & Advies

Verkocht: IJssalon Mariola in Almere Haven

Verkocht: IJssalon Mariola in Almere Haven Op 8 februari 2016 is IJssalon Mariola te Almere Haven verkocht aan meneer van Gasteren en mevrouw Bieshaar.

IJssalon Mariola is gelegen aan een drukke winkelstraat in Almere Haven en werkt alleen met ijs van hoogstaande kwaliteit bereid volgens eigen recept. Deze IJssalon werd gerund door meneer ter Beek en zijn vrouw, wie deze zaak 30 jaar hebben geëxploiteerd. Zij zijn al 50 jaar werkzaam in de horeca en besloten dat het tijd werd voor hun welverdiende pensioen in Spanje.

De IJssalon is inmiddels verkocht aan meneer van Gasteren en zijn vrouw, mevrouw Bieshaar, die de IJssalon met dezelfde formule gaan voortzetten.

Wij danken meneer Ter Beek en zijn vrouw voor de prettige samenwerking gedurende de afgelopen maanden en voor het in ons kantoor gestelde vertrouwen. Ook wensen wij meneer van Gasteren en zijn vrouw goede zaken en nog heel veel plezier met hun eigen ijssalon!

Ter afsluiting van ons dossier verzonden wij de familie Ter Beek een enquête. Na invulling van deze enquête blijkt dat de inspanningen en kennis van zaken van onze makelaar zeer goed gewaardeerd wordt. De beste eigenschap van Van Alkemare is volgens de familie Ter Beek de communicatie en met welke snelheid er wordt gehandeld. Met een 8,8 gemiddeld als eindcijfer, kunnen wij zeggen dat dit dossier zeer positief is afgesloten.

Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via Facebook (klik hier), Twitter (klik hier) of Linkedin (klik hier)!

Ook uw IJssalon verkopen? Klik hier voor meer informatie over onze verkoopdiensten.


« Terug

Nieuws & Social Media

  • Nieuws
  • Twitter
  • Facebook
Klik hier voor meer nieuws Like ons op Facebook Facebook Volg ons op Twitter Twitter
Webdesign - Techniek - Hosting: Qball Internet B.V.