Terug naar keuzescherm

Van Alkemare Horeca- & Advies

Verkocht: IJssalon Pinoccio in Bergen NH

Verkocht: IJssalon Pinoccio in Bergen NH Op 01 september 2016 is IJssalon Pinoccio in Bergen NH overgedragen van Rene Kraaier aan Sanne Smit en jij kunt profiteren van een speciale actie!

Wat een plaatje! Was mijn eerste gedachte toen ik in april 2016 bij IJssalon Pinoccio binnen kwam lopen. Tijdens het uitoefenen van mijn vak (horecamakelaar) kan ik echt genieten van mooie, succesvolle horeca bedrijven. Je moet tenslotte wel een beetje gek zijn van horeca, als je er dag in dag uit zo intensief mee bezig wilt zijn! Gelukkig viel ons kantoor bij Rene in de smaak en konden wij al snel en enthousiast aan de slag met de verkoop.

IJssalon Pinoccio Bergen is een jong bedrijf, opgestart in 2013, maar heeft nu al een goede naam en vele liefhebbers aan zich weten te binden. Hoe kon het ook anders met Rene aan het roer, die in Schoorl reeds jaren met veel succes de eerste vestiging van Pinoccio exploiteerde. Nu zocht Rene iemand om dit mooie bedrijf in Bergen voort te zetten, in nauwe samenwerking met zijn dochter en schoonzoon in de vestiging in Schoorl. Een opvolger die met net zoveel inzet en passie zijn (of haar) ijs bereidt en de gasten bediend. In dit geval kwamen wij in contact met een jonge dame die naar haar eigen zeggen: "direct een klik voelde met Rene en zijn bedrijf". Zo voelde Rene dit ook, aangezien hij tijdens onze "interne" gesprekken al snel de voorkeur voor Sanne uit sprak (terwijl wij inmiddels met 3 kandidaten serieus in gesprek waren). Horeca is tenslotte ondernemen met gevoel en bij veel opdrachtgevers zien wij dit terug in het verkooptraject. En terecht want als die klik er is en het plaatje klopt, is het vaak goed om je gevoel te volgen. 

Het vervolgtraject ging snel en soepel. Vanaf het moment dat Sanne voor het eerst langskwam voor een bezichtiging van de zaak, werden vele stappen in korte tijd gezet. Er werd een mooi ondernemersplan opgezet, de cijfers werden in kaart gebracht en de afspraken werden uitonderhandeld en vastgelegd. Na ondertekening van de voorlopige koopakte was binnen 2 weken de financiering bij de Rabobank geregeld! Weer een teken dat ook daar veel vertrouwen is in de toekomst van Sanne en IJssalon Pinoccio.

Sanne is een enthousiaste, jonge onderneemster met ervaring in de ijsbranche. Ze kan dan ook al zelf ijs bereiden en weet precies wat ze wil. Natuurlijk zitten er vaak wel verschillen in de wijze van bereiding en gebruikte producten en ze wil de gewoontes bij IJssalon Pinoccio zo veel mogelijk respecteren. Rene zal derhalve zijn jarenlange ervaring en werkwijze aan Sanne overdragen door haar de aankomende tijd nog bij te staan en zijn kennis met haar te delen. Sanne zal in beginsel IJssalon Pinoccio op dezelfde wijze voortzetten, waarna natuurlijk op den duur haar eigen stempel op de zaak zal worden gedrukt. Ik ben benieuwd en haal zeker even een ijsje als ik in de buurt ben! En natuuuuuurlijk geef ik dan ook fooi in de bijpassende Van Alkemare fooienpot die wij Sanne kado hebben gegeven, als bedankje voor de prettige samenwerking! 

ACTIE ACTIE ACTIE
Heb jij ook trek in een ijsje? Kom dan snel (weer) eens langs bij IJssalon Pinoccio in Bergen! Feliciteer Sanne met deze mooie stap in haar carrière, geef bij jouw bestelling aan dat je dit bericht hebt gelezen bij Van Alkemare Horecamakelaardij en je krijgt één bolletje voor 1 euro in plaats van 1,20 euro! Deze actie is geldig van 01 september 2016 tot en met 31 oktober 2016 en alleen van toepassing bij Pinoccio vestiging Bergen (dus niet in Schoorl).

Wil je meer weten over IJssalon Pinoccio? Zie ook http://www.ijssalonpinoccio.nl/ 

Hierbij wil ik mijn opdrachtgever Rene Kraaier bedanken voor de prettige samenwerking en het in mij en mijn kantoor gestelde vertrouwen. Daarnaast wil ik graag Sanne heel veel succes en voornamelijk ook plezier wensen in haar eerste, eigen ijssalon!

Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via Facebook (klik hier), Twitter (klik hier) of Linkedin (klik hier)!

Ook uw IJssalon verkopen? Klik hier voor meer informatie over onze verkoopdiensten.« Terug

Nieuws & Social Media

  • Nieuws
  • Twitter
  • Facebook
Klik hier voor meer nieuws Like ons op Facebook Facebook Volg ons op Twitter Twitter
Webdesign - Techniek - Hosting: Qball Internet B.V.