Terug naar keuzescherm

Van Alkemare Horeca- & Advies

Verhuurd: Baanstraat 76, Beverwijk

Verhuurd: Baanstraat 76, Beverwijk Op 22 december 2015 is de horecaruimte aan de Baanstraat 76 in Beverwijk opgeleverd na bemiddeling van Van Alkemare Horecamakelaardij. 

Ondernemer Peter Groeneveld, een ervaren kok woonachtig in Heemskerk, gaat hier zijn eerste eigen zaak vestigen. Peter is werkzaam geweest bij diverse bedrijven, waaronder het Amstel Hotel (Amsterdam), REM Eiland (Amsterdam), Hilton Internationaal, De Bokkendoorns (Overveen) en Bar Italia (Amsterdam). Momenteel rond hij zijn werkzaamheden af als managing chef voor Zwart BV in Amsterdam. Hier heeft Peter de afgelopen jaren voor meerdere horeca exploitaties in Amsterdam de keukens aangestuurd en nieuwe concepten gelanceerd, waarna het tijd werd om zijn vleugels uit te slaan. 

Peter heeft grootse plannen en zal na een verbouwing van de ruimte op 19 april 2015 zijn deuren voor het eerst openen onder de naam "Basic". Dit zal gepaard gaan met een openingsborrel voor genodigden, waarbij Van Alkemare gelukkig één van de uitnodigingen heeft weten te bemachtigen. We zijn benieuwd!

Een restaurant, luchroom, café, en een bar. Basic is dit alles. Peter zijn doel is om de beste facetten van verschillende soorten horeca te combineren in 1 pand en 1 concept. Daarnaast zal hij gebruik maken van kwalitatieve materialen en verse producten, om dit alles in de vorm van toegankelijke gerechten neer zetten. Kortom, de plek voor overheerlijke, bijzondere maar toch ook gewoon "Basic" gerechten en hapjes. No nonsense food!

Wij wensen Peter het allerbeste en veel plezier met het realiseren van zijn zaak! Wij danken verhuurster Mandy Jongejans voor het in ons kantoor gestelde vertrouwen en wij wensen Peter en Mandy een prettige en langdurige samenwerking als huurder en verhuurder. Dat zal wel goed komen!

Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via facebook (klik hier), Twitter (klik hier) of Linkedin (klik hier)!

Ook uw horecapand verhuren? Klik hier voor meer informatie over onze verhuurdiensten.
« Terug

Nieuws & Social Media

  • Nieuws
  • Twitter
  • Facebook
Klik hier voor meer nieuws Like ons op Facebook Facebook Volg ons op Twitter Twitter
Webdesign - Techniek - Hosting: Qball Internet B.V.