Ondernemersplan check
Ondernemen begint bij de vaststelling van een duidelijke visie in de vorm van een ondernemersplan. Het concreet op een rij zetten van uw ideeën, kansen en bedreigingen. Uw visie gecombineerd met relevante trends, ontwikkelingen en kengetallen van de markt geven u concreet inzicht in de haalbaarheid van uw droom. Een goed ondernemersplan is echter afhankelijk van uw kennis van de markt en de voor u beschikbare bronnen. Zo heeft u niet altijd inzicht in de juiste omzetgegevens, kosten, marktontwikkelingen en omgevingscijfers. Laat daarom uw horeca ondernemersplan controleren of opstellen door onze adviseurs!
Met de OndernemersPlanCheck (OPC) voor horeca ondernemers checken wij uw plan en geven u feedback en handige tips om uw idee of bedrijf nog beter te presenteren. Erg belangrijk! Niet alleen voor uzelf, maar ook voor partijen die uw ondernemersplan ter inzage krijgen. U kunt immers maar één keer een eerste indruk maken bij financiers of externe investeerders.
Natuurlijk kunnen wij ook het gehele plan voor u uitschrijven. Door onderbouwd marktonderzoek en sparren met onze professionals helpen wij u efficiënt stappen vooruit maken.
Het meest essentiële onderdeel van het plan is de visie van de ondernemer(s). Uw visie dus. Zonder visie geen toekomst!
In eerste instantie wordt het plan veelal geschreven voor structuur en inzicht in de haalbaarheid. Niet zelden wordt het ondernemingsplan ook geschreven voor financiering. Soms voor de bank, soms voor een externe investeerders. Het doel per plan kan dus verschillen. Alle onderdelen in het plan dienen dan ook de doelstelling van het plan te voeden.
Een horeca ondernemersplan bevat tenminste:
- Managementsamenvatting
- Ondernemersvisie
- Markt
- SWOT-analyse
- Marketing mix
- Financiële onderbouwing
- Bijlagen
Wij zijn als horecamakelaar en adviseur al ruim 30 jaar gespecialiseerd in de aankoop, verkoop, verhuur, optimalisatie en taxatie van horecabedrijven. Wij zetten onze jarenlange ervaring, netwerk en kennis graag in om u te helpen uw doelen te bereiken! Neem contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking door te bellen met 0226-343220 of mail naar info@vanalkemare.nl.
Met de OndernemersPlanCheck (OPC) voor horeca ondernemers checken wij uw plan en geven u feedback en handige tips om uw idee of bedrijf nog beter te presenteren. Erg belangrijk! Niet alleen voor uzelf, maar ook voor partijen die uw ondernemersplan ter inzage krijgen. U kunt immers maar één keer een eerste indruk maken bij financiers of externe investeerders.
Natuurlijk kunnen wij ook het gehele plan voor u uitschrijven. Door onderbouwd marktonderzoek en sparren met onze professionals helpen wij u efficiënt stappen vooruit maken.
Het meest essentiële onderdeel van het plan is de visie van de ondernemer(s). Uw visie dus. Zonder visie geen toekomst!
In eerste instantie wordt het plan veelal geschreven voor structuur en inzicht in de haalbaarheid. Niet zelden wordt het ondernemingsplan ook geschreven voor financiering. Soms voor de bank, soms voor een externe investeerders. Het doel per plan kan dus verschillen. Alle onderdelen in het plan dienen dan ook de doelstelling van het plan te voeden.
Een horeca ondernemersplan bevat tenminste:
- Managementsamenvatting
- Ondernemersvisie
- Markt
- SWOT-analyse
- Marketing mix
- Financiële onderbouwing
- Bijlagen
Wij zijn als horecamakelaar en adviseur al ruim 30 jaar gespecialiseerd in de aankoop, verkoop, verhuur, optimalisatie en taxatie van horecabedrijven. Wij zetten onze jarenlange ervaring, netwerk en kennis graag in om u te helpen uw doelen te bereiken! Neem contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking door te bellen met 0226-343220 of mail naar info@vanalkemare.nl.
Contact
Direct contact
Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?
Horecamakelaar:
Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!
Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!
0226-343220
Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!
Of vul ons contactformulier in
Andere diensten
Horeca vestigingsplaatsanalyse
Horeca vestigingsplaatsanalyse: Weet waar u zich moet vestigen!
Voor u als horeca...
Marketingplan voor horecaondernemers
Marketingplan voor horecaondernemers: Uw concept op de juiste manier introduceren!
Hoe...
Horecabedrijf verkopen
Van Alkemare Horecamakelaardij is sinds de oprichting in 1986 specialist in de verkoop van...
Recente referenties
Heerhugowaard, Brandpunt 1
Verhuurd
Goed uitgeruste bedrijfskeuken in een wijkcentrum in Heerhugowaard!
Lees meer
Type | Cateringbedrijf |
Status | Verhuurd |
Alkmaar, Mient 6
Verkocht
Gerenommeerd fonduerestaurant mét terras op toplocatie in centrum Alkmaar!
Lees meer
Type | Restaurant |
Status | Verkocht |
Bergen, Wilhelminalaan 11
Verkocht
Sfeervol hotel met 24 kamers, gelegen dichtbij het centrum van Bergen!
Lees meer
Type | Hotel |
Status | Verkocht |