Terug naar keuzescherm

Van Alkemare Horeca- & Advies

Horeca personeelsadvies

Horeca personeelsadvies
Laat u tijdig en goed adviseren! Bij het opstarten, overnemen of draaien van een horeca onderneming krijgt u te maken met personeelszaken. Bij overname van een onderneming is overname van personeel wettelijk verplicht, zelfs als u in de koopakte anders bent overeengekomen! Van Alkemare biedt verschillende diensten om uw personeelszaken goed te organiseren en exact te weten waar u aan toe bent.
 
Scan Personeelsbestand
Voor een scherpe vaste prijs, bieden wij u een duidelijk en bondig rapport om de huidige personele situatie in kaart te brengen in uw bestaande onderneming of bij overname van een horeca onderneming. De onderstaande punten worden daarbij zorgvuldig gescand en getoetst: 
 
  • Personeelsdossiers
  • Arbeidsovereenkomsten
  • Werking van cao
  • Functie- en taakomschrijvingen
  • Loonstroken

Op die manier weet u precies welke verplichtingen en/of mogelijkheden u hebt. Uiteraard kunnen wij u ook adviseren hoe u uw personeelskosten laag kunt houden en u flexibel kunt blijven.
 
Overig personeelsadvies
Personeel. Het is de ruggengraat van uw bedrijf. Als uw mensen goede prestaties leveren, dan bent u verzekerd van enthousiaste klanten.
 
Bent u tot ’s avonds laat bezig met de organisatie van werktijden, arbeidscontracten, vakanties en verzuim? Ligt u wakker van werknemers die matig presteren of juist van goede medewerkers die vertrekken? Moet u eigenlijk bekennen dat uw personeelsbeleid niet gebouwd is op een toekomstvisie?
 
De personeelsadviseurs van Van Alkemare bieden diensten en pakketten op maat om al deze zaken voor u uit handen te nemen zodat u zich volledig kunt richten op andere belangrijke zaken binnen uw organisatie.
 
Slimme abonnementen
Hoe vaak komt het niet voor dat u even kort zou willen overleggen met een HR-adviseur? Over een specifiek personeelslid, de invoer van een nieuwe regeling, een arbeidsovereenkomst etc. Een telefoontje van een half uur is dan meestal al genoeg. Maar misschien denkt u: laat maar zitten, want er ligt zo weer een rekening op de mat.

Voor dit soort overlegmomenten kunt u bij ons een P&O-abonnement afsluiten. Heel praktisch en gebruiksvriendelijk.  Wij bieden betaalbare abonnementen van 2, 4 en 8 uur per maand. We inventariseren eerst vrijblijvend uw behoefte aan ondersteuning en bepalen dan de passende abonnementsvorm. Heldere afspraken en soepele voorwaarden zijn hierbij inbegrepen.
 
Wilt u meer weten? Bel ons, dan geven wij u graag alle verdere informatie! 

« Terug

Nieuws & Social Media

  • Nieuws
  • Twitter
  • Facebook
Klik hier voor meer nieuws Like ons op Facebook Facebook Volg ons op Twitter Twitter
Webdesign - Techniek - Hosting: Qball Internet B.V.