Hart voor horeca

Makelaar Nico Zuurbier uit dienst bij Van Alkemare

Tijd voor “de volgende fase” voor Nico Zuurbier! Per september 2022 is Nico officieel uit dienst getreden bij Van Alkemare Horecamakelaardij.

Na ruim 30 jaar bij Van Alkemare…
Jarenlang heeft Nico Zuurbier zich vol ingezet en heeft hij de basis voor het bedrijf gelegd en het zien groeien en ontwikkelen. In 1990 nam Nico het bedrijf over van zijn oudere broer Piet. Ruim 20 jaar lang, tot 2011, heeft Nico het bedrijf succesvol geleidt als eigenaar zijnde. In 2011 werd het bedrijf overgedragen aan zijn zoon Nick, de huidige eigenaar van Van Alkemare. Nico bleef sindsdien echter in dienst als horecamakelaar/adviseur met diverse objecten onder zijn hoede. Door zijn jarenlange vakkennis en ervaring is Nico altijd van grote waarde geweest voor het bedrijf. Sinds 2020 is Nico zijn werkzaamheden binnen Van Alkemare langzaamaan gaan afbouwen. Na ruim 30 jaar werd het voor Nico tijd om zich te gaan richten op andere dingen.

Hoe nu verder…
Eind augustus 2022 hebben we op feestelijke wijze afscheid genomen van Nico met een borrel waarbij diverse relaties, opdrachtgevers, maar ook familie en vrienden van Nico bij aanwezig waren. Nico richt zich sindsdien volledig op zijn andere activiteiten zoals investeren in vastgoed, participaties in andere bedrijven en advisering en ondersteuning van ondernemers. Dat laatste zal hij sporadisch en op speciaal verzoek voor relaties van Van Alkemare blijven doen, maar in de basis staat de rest van het voltallige team aan makelaars & binnendienst-medewerkers voor u klaar.

Via deze weg willen wij Nico nogmaals bedanken voor alles wat hij voor het bedrijf heeft betekend en wensen wij hem veel succes toe in de verdere toekomst, waarin wij hem zonder enige twijfel nog heel vaak zullen zien en spreken!
Vorige Naar nieuwsoverzicht Volgende

Ander nieuws

E-book #TIP 2: Stel een ondernemingsplan op

In samenwerking met Adnamics hebben wij een e-book ontwikkeld speciaal voor startende...

E-book #TIP 1: Werk een ijzersterk concept uit!

In samenwerking met Adnamics hebben wij een e-book ontwikkeld speciaal voor startende...

Gezocht: (horeca)ruimte in het centrum van Almere

Gezocht! Wij zijn in samenwerking met de gemeente Almere op zoek naar een (horeca)ruimte in...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.