Hart voor horeca

Vacature: (assistent) Horecamakelaar bij Van Alkemare!

Gezocht: Onze nieuwe collega met hart voor horeca!

Bij Van Alkemare Horecamakelaardij zijn we op zoek naar een enthousiaste collega om ons team te versterken. Het gaat in principe om een fulltime baan, maar er kan ook parttime gestart worden wat later oploopt naar een fulltime dienstverband.

Heb jij al praktijkervaring in de bedrijfs- of woningmakelaardij maar ligt jouw hart bij horeca? Of heb jij zelf veel ervaring met ondernemerschap in de horeca en weet jij wat het is om een eigen horecazaak te runnen? Dan is deze functie mogelijk geschikt voor jou! Wij zoeken iemand die het leuk vindt om uiteindelijk volwaardig horecamakelaar te worden en bereid is daar tijd en energie in te steken. 

Wil je jouw eerste stappen in de makelaardij zetten of ben je al ervaren? We kunnen deze job op jouw persoonlijke situatie afstemmen!

Voor wie is deze vacature geschikt?

Wij zoeken een collega met HBO kennis- en werkniveau die affiniteit heeft met horeca en vastgoed. Het zou fijn zijn als je beschikt over een diploma basis theorie makelaar en als je er voor open staat om door te leren tot makelaar/taxateur bedrijfsonroerendgoed. Wij willen de juiste mensen een opleiding bieden als onderdeel van de loonafspraken. Voor deze vacature zijn mensen met een vastgoed, bedrijfseconomische, juridische en/of hoge hotelschool opleiding dus ook gekwalificeerd. Het allerbelangrijkste is jouw affiniteit met horeca en jouw ambitie om de beste horecamakelaar van Nederland te worden.
 
  1. Je hebt plezier in het voeren van onderhandelingen en gesprekken, je bent creatief in oplossingen en je werkt rechtlijnig, duidelijk en transparant.
     
  2. Je kunt je goed verplaatsen in de posities en belangen van anderen en weet vakkundig en professioneel partijen bij elkaar te brengen. 
     
  3. Je werkt gestructureerd, secuur, houdt je dossiers goed op orde en komt je afspraken na.

Wat je allemaal kunt verwachten?

Afhankelijk van jouw ervaring begin je in de binnendienst en ondersteun je de makelaars in buitendienst. Je werkt zo zelfstandig mogelijk om zo de kneepjes van het vak te leren. Denk hierbij aan dossiers opstarten/afsluiten, horeca objecten opnemen en in de markt zetten, bezichtigingen begeleiden, contacten onderhouden met relaties en kandidaten, netwerken, marketing activiteiten uitvoeren, telefoondiensten draaien, ondersteunen bij onderhandelingen en zakelijke gesprekken, kantoorwerkzaamheden verrichten, etc.

Je zult regelmatig met onze makelaars meedraaien, door samen op pad te gaan. Je draait zodra je hier aan toe bent, zo snel mogelijk je eigen dossiers.

Wij bieden een resultaat gericht loonmodel waarbij je profiteert van je eigen persoonlijke ontwikkeling. Beloning naar inzet en resultaat! 

Je krijgt een eigen telefoon, laptop en auto van de zaak.

Van Alkemare Horecamakelaardij is gespecialiseerd in de aankoop, verkoop en taxatie van horecabedrijven en horecapanden in het werkgebied Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Een fris en modern kantoor, met een traditionele, persoonlijke en transparante werkwijze. We geven eerlijke en onderbouwde adviezen aan onze opdrachtgevers, zodat zij de juiste beslissingen kunnen maken.

Wij zijn een klein, hecht team met grote ambities. In oorsprong een familiebedrijf met nog steeds een familiare en open werksfeer. Voel jij je aangesproken en wil je meer weten? Neem dan direct contact met ons op door jouw sollicitatiebrief met CV te mailen naar info@vanalkemare.nl!

Vriendelijke groet,

Het team van Van Alkemare
Vorige Naar nieuwsoverzicht Volgende

Ander nieuws

Vacature: Medewerker binnendienst Vastgoedbeheer en makelaardij (M/V)

Ben jij op zoek naar een veelzijdige job in de makelaardij en vastgoedbeheer? Dan komen we graag...

Makelaar Nico Zuurbier uit dienst bij Van Alkemare

Tijd voor “de volgende fase” voor Nico Zuurbier! Per september 2022 is Nico officieel uit dienst...

E-book #TIP 2: Stel een ondernemingsplan op

In samenwerking met Adnamics hebben wij een e-book ontwikkeld speciaal voor startende...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.