Hart voor horeca

Partycentrum Meereboer in Oudorp is verkocht!

Partycentrum Meereboer is al sinds zijn bestaan een onmisbaar begrip in Oudorp en omstreken voor alle feesten en partijen. Dankzij de overname door nieuwe eigenaresse Sonja zal het cafe nog lang voort bestaan en hoeven buurtbewoners Meereboer niet te missen.

Sonja had gezien dat de zaak al best wel een tijdje te koop stond en op een gegeven moment nam haar nieuwsgierigheid toch de overhand en besloot ze om contact op te nemen met Van Alkemare. Bij binnenkomst wist ze dat er veel aan moest gebeuren, maar het voelde direct goed.

Hoewel de zaak qua inrichting een complete metamorfose is ondergaan, zullen de feesten en partijen blijven. Vol enthousiasme is Sonja dit avontuur aangegaan en kan ze niet wachten om binnenkort dan eindelijk de deuren te (her)openen.

De weg naar de overdracht verliep voorspoedig en Sonja is dan ook tevreden met de samenwerking met makelaar Nico en startend makelaar Sacha: “Nico heeft gewoon verstand van zaken en kan je als starter goed op weg helpen. Aan hem vol lof”. Sonja zou Van Alkemare van harte aan anderen aanbevelen: “Absoluut. Van mijn kant zeer zeker”.

De laatste voorbereidingen voor de grote opening zijn in volle gang. Sonja is al wekenlang buiten haar eigen werk om iedere maandag, dinsdag en woensdag hard aan de slag in de zaak en nu is het einde in zicht. In september is de officiële opening en kan iedereen weer bij het oude en vertrouwde Meereboer terecht.

Sonja zal haar gasten met open armen ontvangen en heeft een bomvolle agenda klaar staan met themafeesten zoals jaren 80/90 muziek en Hollandse avond, kinderpartijes en wekelijkse Kizombo danslessen met Rogério. Ook voor jubilea of condoleances kan je bij Meereboer terecht.

Meer weten over Meereboer? Neem een kijkje op hun website of neem contact op via partycentrum.demeereboer@hotmail.com of 072-5114927.

Wilt u ook begeleiding bij verkoop van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl

Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via Facebook, Instagram, Twitter of LinkedIn!  
Vorige Naar referentiesoverzicht Volgende

Andere referenties

Fozzies Beverwijk verkocht aan nieuwe eigenaren

Fozzies in Beverwijk verkocht! De onderneming aan de Zeestraat in Beverwijk stond al jaren...

Kwalitaria in Badhoevedorp succesvol verkocht!

Na 3 jaar lang succesvol de Kwalitaria op het Lorentzplein in Badhoevedorp te hebben gerund, is...

Bella Italia in Hoorn verkocht!

Al eerder stond restaurant Bella Italia in Hoorn te koop via Van Alkemare Horecamakelaardij. Na...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.