Hart voor horeca

Fozzies Beverwijk verkocht aan nieuwe eigenaren

Fozzies in Beverwijk verkocht!

De onderneming aan de Zeestraat in Beverwijk stond al jaren te koop toen eigenaar Martijn Hessen de hulp Van Alkemare inschakelde. De interesse voor Van Alkemare werd gewekt door de innovatie technologieën die worden toegepast in de bedrijfsvoering.

Martijn: “Wat mij vooral opviel is dat Van Alkemare continue bezig is met nieuwe technologieën en daardoor ook gewoon de markt kunnen bedienen naar de situatie. Bijvoorbeeld ook dat jullie 3D ontwerpen maken, digitaal portaal, dat waren voor mij toch wel allemaal signalen dat ik dacht deze partij kan misschien wel iets voor ons betekenen. Achteraf is dat ook gebleken”.

Binnen vier maanden is de onderneming succesvol verkocht en overgedragen aan een nieuwe eigenaar. Martijn Hessen noemt de snelheid waarmee de onderneming is verkocht ‘verbazingwekkend’ en is zeer tevreden met hoe de samenwerking en communicatie is verlopen: “De netheid waarmee dit allemaal is gedaan, de informatiestroom die continue op je af komt, dat is gewoon echt goed gericht. Altijd als er nieuws was kreeg ik daar direct bericht over. Als er geen nieuws was kreeg ik gewoon even een belletje dat er geen nieuws was”.

De betreffende makelaar van deze transactie, Joeri Peetoom, beaamt deze prettige samenwerking en heeft het contact met zowel de kopers als de verkopers ook als zeer prettig ervaren.

De zaak is overgedragen aan familie Yang, die met hun bedrijf Golden House van Heemskerk naar Beverwijk zijn verhuist. Op deze locatie zullen zij hun bedrijfsvoering doorzetten en verder uitbreiden.

Martijn en zijn partner blijven beiden werkzaam in de horeca, echter gaan ze onafhankelijk voor een baas aan de slag: “De eindverantwoordelijkheid als ondernemer laten wij even voor wat het is”. Echter sluit Martijn niet uit dat hij in de toekomst ooit weer een eigen zaak zou starten.

Wilt u ook begeleiding bij verkoop van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl

Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via FacebookInstagramTwitter of LinkedIn!   
Vorige Naar referentiesoverzicht Volgende

Andere referenties

Kwalitaria in Badhoevedorp succesvol verkocht!

Na 3 jaar lang succesvol de Kwalitaria op het Lorentzplein in Badhoevedorp te hebben gerund, is...

Bella Italia in Hoorn verkocht!

Al eerder stond restaurant Bella Italia in Hoorn te koop via Van Alkemare Horecamakelaardij. Na...

Restaurant Da Noi heeft nieuw pand in Hoorn!

Da Noi, is Italiaans voor ‘van ons’. Dat kunnen Cristian en Salvatore nu opnieuw zeggen na...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.