Terug naar keuzescherm

Van Alkemare Horeca- & Advies

Verkocht: Frietboet Heerhugowaard

Verkocht: Frietboet Heerhugowaard In plaats van één frietje kocht ze een hele boet!
 
Bij toeval hoorde Ulku Coskun, tijdens het plaatsen van haar bestelling de eigenaar van de Frietboet met een andere vaste klant praten over dat deze zaak te koop stond. Dit zette haar aan het denken en een aantal maanden later mag zij zichzelf nu de trotse eigenaar noemen. Ulku had al horeca ervaring, maar dan met een restaurant in het buitenland. Nu, net na de lockdown een eigen onderneming starten in Nederland was voor haar compleet nieuw.
“Joeri was voor mij al een bekend gezicht, en dat maakt de stap alweer kleiner. Het voelde heel vertrouwd”, vertelt Ulku. “Van Alkemare horecamakelaardij heeft het prima afgehandeld. Ze verdienen en 10.” Wel heeft Ulku één puntje ter verbetering : “Graag had ik vooraf geweten dat de prijzen zonder btw waren en dat er nog administratiekosten bij kwamen. Dat viel nu even tegen. Daar had ik graag vooraf op gewezen willen worden.”
Behalve de naam, wat meubilair en een nieuw kleurtje hier en daar, wordt er niet veel veranderd aan de zaak.
 
De nieuwe eigenaar heeft er veel zin in en met veel enthousiasme zal daarom vanaf half september 2020 ‘De Waardse Frietboet’ in winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard weer geopend zijn.
 
De verkopende partij, Marcel Hamburg geeft aan dat het geen gemakkelijk traject was om in deze coronatijd zijn zaak te runnen en vervolgens te verkopen. Dat had hij graag anders gezien. Wel is hij tevreden over de service van Van Alkemare Horecamakelaardij en het contact met makelaar Joeri Peetoom hierover.
 
Wilt u ook begeleiding bij verkoop van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl
 
De tekst en interviews voor dit artikel zijn verzorgd door Marjan Hartog van MarjanSchrijft.nl
 
Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via Facebook (klik hier), Twitter (klik hier) of LinkedIn (klik hier)!  

« Terug

Nieuws & Social Media

  • Nieuws
  • Twitter
  • Facebook
Klik hier voor meer nieuws Like ons op Facebook Facebook Volg ons op Twitter Twitter
Webdesign - Techniek - Hosting: Qball Internet B.V.