Hart voor horeca

Verkocht: Frietboet Heerhugowaard

In plaats van één frietje kocht ze een hele boet!
 
Bij toeval hoorde Ulku Coskun, tijdens het plaatsen van haar bestelling de eigenaar van de Frietboet met een andere vaste klant praten over dat deze zaak te koop stond. Dit zette haar aan het denken en een aantal maanden later mag zij zichzelf nu de trotse eigenaar noemen. Ulku had al horeca ervaring, maar dan met een restaurant in het buitenland. Nu, net na de lockdown een eigen onderneming starten in Nederland was voor haar compleet nieuw.
“Joeri was voor mij al een bekend gezicht, en dat maakt de stap alweer kleiner. Het voelde heel vertrouwd”, vertelt Ulku. “Van Alkemare horecamakelaardij heeft het prima afgehandeld. Ze verdienen en 10.” Wel heeft Ulku één puntje ter verbetering : “Graag had ik vooraf geweten dat de prijzen zonder btw waren en dat er nog administratiekosten bij kwamen. Dat viel nu even tegen. Daar had ik graag vooraf op gewezen willen worden.”
Behalve de naam, wat meubilair en een nieuw kleurtje hier en daar, wordt er niet veel veranderd aan de zaak.
 
De nieuwe eigenaar heeft er veel zin in en met veel enthousiasme zal daarom vanaf half september 2020 ‘De Waardse Frietboet’ in winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard weer geopend zijn.
 
De verkopende partij, Marcel Hamburg geeft aan dat het geen gemakkelijk traject was om in deze coronatijd zijn zaak te runnen en vervolgens te verkopen. Dat had hij graag anders gezien. Wel is hij tevreden over de service van Van Alkemare Horecamakelaardij en het contact met makelaar Joeri Peetoom hierover.
 
Wilt u ook begeleiding bij verkoop van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl
 
De tekst en interviews voor dit artikel zijn verzorgd door Marjan Hartog van MarjanSchrijft.nl
 
Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via Facebook (klik hier), Twitter (klik hier) of LinkedIn (klik hier)!  
Vorige Naar referentiesoverzicht

Andere referenties

Lunchroom Ballini Caffè e Panini in nieuwe handen

Lunchroom Ballini Caffè e Panini in nieuwe handen Na een korte zoektocht op internet...

Verkocht! Lunchroom Cafetaria Rosarium in Krommenie

Krommenie krijgt er ‘Indian Taste’ bij   Wim en Lydia Steur van lunchroom Rosarium in...

Verkocht! Kennemerstraatweg 215 in Heiloo

Het is mooi geweest! En nu gaan we ‘Hoppen’   “Het is mooi geweest,” laat Dick Nanne weten...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.