Terug naar keuzescherm

Van Alkemare Horeca- & Advies

Van Roon nu aan de bal bij Tennisbar Baan-8

Van Roon nu aan de bal bij Tennisbar Baan-8 Van Roon nu aan de bal bij Tennisbar Baan-8

Onlangs heeft Van Alkemare Horecamakelaardij Martijn Kraamer mogen begeleiden bij de verkoop van Tennisbar Baanbrekend in Beverwijk. Gezien Martijn zijn plannen om naar Spanje te emigreren en daar in de toeristische sector zijn droom voort te zetten, besloot hij om tot verkoop over te gaan. “Online ben ik op zoek gegaan naar een horecamakelaar. Er zijn diverse aanbieders op dit gebied. Het persoonlijke gesprek met Van Alkemare heeft voor mij de doorslag gegeven om met hen in zee te gaan,” laat Martijn weten. “Er waren meerdere contactpersonen beschikbaar. Dat was soms verwarrend, maar zij hebben alles van A tot Z goed geregeld.”
 
Ed van Roon was als koper al op bekend terrein bij DEM Tennis, aangezien hij hier al jaren lid is. Ook de horeca in Beverwijk is voor hem als eigenaar van cateringbedrijf KOOK-Beverwijk niet vreemd. Dus toen hij hoorde dat de tennisbar te koop kwam, had hij direct interesse en kon de transactie hem niet snel genoeg gaan. Vanaf de dag van overname op 2 november is de Tennisbar opengegaan als ‘Baan-8’. Naast de naamsverandering zullen er geleidelijk aan wat dingen wijzigen in het interieur en het aanbod. Ed: “We gaan niet te snel veranderen hoor, mensen kunnen nog altijd bij ons terecht voor hun vertrouwde (sport-) drankje, broodje of borrelhapje en in het weekend voor een heerlijke plate of maaltijdsalade,”

Namens Van Alkemare waren Nick en Nico samen bij dit dossier betrokken en verliepen er ook zaken via de binnendienst. Nick: "Ik snap de opmerking van Martijn, het was hier alle hens aan dek. Vakanties en drukte zorgde ervoor dat we met meerdere mensen aan het dossier hebben gewerkt. Zo willen we het zelf ook liever niet, maar we wilden het traject ook niet vanuit onze kant vertragen. Dat moeten we voortaan beter proberen te organiseren. Gelukkig heeft Martijn al met al een positief gevoel aan zijn keuze voor ons bedrijf overgehouden en wij danken hem dus ook voor zijn begrip en de prettige samenwerking. Wij wensen hem en zijn vrouw veel succes met de voorgenomen nieuwe avonturen! Wij wensen Ed verder het allerbeste met voortzetting van deze zaak. Ed kwam bij overdracht (op zaterdagmorgen) met een aantal flessen bubbels en een tafel vol heerlijke hapjes. Wat een feest! Ik verwacht niet dat de leden van deze tennisclub (en overige gasten van Baan-8) ooit nog iets te kort zullen komen......"
 
Wilt u ook begeleiding bij verkoop van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl
 
De tekst en interviews voor dit artikel zijn verzorgd door Marjan Hartog van MarjanSchrijft.nl
 
Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via Facebook (klik hier), Twitter (klik hier) of LinkedIn (klik hier)!  

« Terug

Nieuws & Social Media

  • Nieuws
  • Twitter
  • Facebook
Klik hier voor meer nieuws Like ons op Facebook Facebook Volg ons op Twitter Twitter
Webdesign - Techniek - Hosting: Qball Internet B.V.