Terug naar keuzescherm

Van Alkemare Horeca- & Advies

Café De Klucht wordt Shooterz Medemblik

Café De Klucht wordt Shooterz Medemblik Café De Klucht wordt Shooterz Medemblik

Wegens persoonlijke omstandigheden heeft Sandra Clazing de onderneming van Café De Klucht aan de Kaasmarkt en haar broodjeszaak op de Nieuwstraat in Medemblik verkocht. Al eerder had zij zelf nieuwe huurders voor het café gevonden, maar dat bleek steeds maar voor korte duur. Omdat zij het nu goed geregeld wilde hebben met een betrouwbare partij, schakelde zij Van Alkemare Horecamakelaardij in. “Alles is naar tevredenheid verlopen. De huidige huurster had al eerder zaken gedaan met Van Alkemare, dus de makelaar wist dat dit goed zat. Ik ben blij dat Sacha Boots dit namens Van Alkemare goed en ook snel voor mij heeft kunnen regelen,” laat Sandra weten.

Samantha van Drie viel als nieuwe huurder met haar neus in de spreekwoordelijke boter. Haar eerste openingsdag was met de kermis in Medemblik, dus het waren meteen drukke weken. “Ook ik ben heel tevreden met hoe alles verlopen is. Eerder had ik mijn zaak Shooterz in Hoorn via Van Alkemare horecamakelaardij aangekocht. Ook deze keer ging het snel en met een prettige samenwerking,” vertelt Samantha van Drie. “Wanneer er iets was, of wanneer ik een vraag had, was het met één telefoontje opgelost.”

De Klucht krijgt deze winter een make-over en gaat daarna “Shooterz Medemblik” heten. Informatie hierover zal tegen die tijd te vinden zijn op de nog aan te maken facebookpagina. Tot die tijd is de sfeer alvast te proeven op de pagina van Shooters Hoorn.

Wilt u ook begeleiding bij verkoop van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl
De tekst en interviews voor dit artikel zijn verzorgd door Marjan Hartog van MarjanSchrijft.nl

Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via Facebook (klik hier), Twitter (klik hier) of Linkedin (klik hier)!  

« Terug

Nieuws & Social Media

  • Nieuws
  • Twitter
  • Facebook
Klik hier voor meer nieuws Like ons op Facebook Facebook Volg ons op Twitter Twitter
Webdesign - Techniek - Hosting: Qball Internet B.V.