Terug naar keuzescherm

Van Alkemare Horeca- & Advies

Lunchroom ‘Take a break Alkmaar’ wordt ‘J en J’s’

Lunchroom ‘Take a break Alkmaar’ wordt ‘J en J’s’ Lunchroom ‘Take a break Alkmaar’ wordt ‘J en J’s’

“Waarom we via Van Alkemare Makelaardij verkocht hebben? We hebben het bedrijf 20 jaar geleden ook via Nico Zuurbier aangekocht. Dat was zo goed bevallen dat we weer bij ze terug zijn gekomen. Bovendien nemen we van zijn broer groente af op de markt. We zijn beetje verweven met de familie Zuurbier. Dat bevalt goed,” vertelt Kees Beets over de verkoop van Lunchroom ‘Take a Break’ in Alkmaar. “Sacha Boots heeft het goed geregeld voor ons. Het is positief en professioneel verlopen allemaal.”
Kees en Astrid Beets gaan zich nu volledig richten op hun gelijknamige lunchroom ‘Take a Break’ in Beverwijk. 

Met een goed gevoel nemen Jacky Chau en Jess Wu de horeacazaak in Alkmaar nu over. Al zoekend op het internet vonden zij deze te koop staande lunchroom en daarna ging alles snel in hun ogen. “Het is allemaal vlot en goed gegaan, zoals wij van deze makelaar verwacht hadden. De knelpunten die er waren zijn goed doorgesproken. Het was voor ons de eerste keer en dat was zeer leerzaam,” vertelt Jess. Op de vraag of er nog plannen zijn voor de toekomst, laat zij weten dat ze eerst aan de slag gaan en dan kijken wat ze zouden willen veranderen aan het interieur en dergelijke. Wel gaat de lunchroom verder onder de nieuwe naam: ‘J en J’s’ en komt er binnenkort een nieuwe bijpassende website aan. 

Wilt u ook begeleiding bij verkoop van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl
 
De tekst en interviews voor dit artikel zijn verzorgd door Marjan Hartog van MarjanSchrijft.nl
 
Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via Facebook (klik hier), Twitter (klik hier) of LinkedIn (klik hier)!  

« Terug

Nieuws & Social Media

  • Nieuws
  • Twitter
  • Facebook
Klik hier voor meer nieuws Like ons op Facebook Facebook Volg ons op Twitter Twitter
Webdesign - Techniek - Hosting: Qball Internet B.V.