Terug naar keuzescherm

Van Alkemare Horeca- & Advies

Koffie, lunch en slapen bij Het Groenlokaal in Alkmaar

Koffie, lunch en slapen bij Het Groenlokaal in Alkmaar ​Koffie, lunch en slapen bij Het Groenlokaal in Alkmaar

Midden tussen de prachtigste planten kan men in het hartje van Alkmaar bij Het Groenlokaal lunchen, koffie drinken en zelfs slapen in de B&B. Vanaf 1 juli is deze groene onderneming in handen gekomen van Chris en Annemarie Kostopoulos na bemiddeling van Joeri Peetoom van Van Alkemare Horecamakelaardij. 

Romaike Visser is als opdrachtgever voor deze verkoop zeer tevreden over de overdracht van het huurcontract en de verkoop van de onderneming. “Zowel Joeri als Nick waren zeer vakkundig, vriendelijk en hebben mij goed geholpen met het vaststellen van de vraagprijs en het omgaan met de vele biedingen. Binnen een maand was het verkocht,” vertelt Romaike. “Ik ben vooral heel blij met hoe Van Alkemare
Horecamakelaardij mij ontzorgd heeft. Zij hebben mij goed begeleid om de verkoop rond te maken, want naast het financiële stuk hebben zij veel kennis van de wet- en regelgeving en benodigde vergunningen. Ik heb ze ook aan een andere ondernemer aangeraden, want dit geruste gevoel is de investering echt waard.” Romaike gaat met haar groene vingers op het creatieve vlak verder in Alkmaar met ‘Blóm’, een bloemen- en plantenzaak.

Chris en Annemarie Kostopoulos zijn na de overdracht direct op dezelfde voet doorgegaan aan de Hekelstraat nummer 21. “De B&B is goed bezet en de lunchroom wordt druk bezocht,” laat Annemarie weten. “Er is veel op ons afgekomen. We komen uit de horeca, maar dit is het eerste bedrijf wat we helemaal zelf opstarten. We hebben het dan ook zeer gewaardeerd dat ook wij mochten meegenieten van de kennis die Van Alkemare Horecamakelaardij in huis heeft. Dit was meer dan wij verwacht hadden: ze waren er ook echt voor ons en onze vragen. Daarbij hebben wij helemaal geen drempel ervaren en kregen wij snel de antwoorden die wij zochten.” Aangezien het huidige concept en de menukaart goed bevallen zetten Chris en Annemarie dit voort. Zij zullen het Groenlokaal eerst meer ‘eigen’ maken voordat zij langzaamaan wat veranderingen zullen aanbrengen. Op hun sociale media kanalen is het laatste nieuws te volgen.

Wilt u ook begeleiding bij verkoop van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl De tekst en interviews voor dit artikel zijn verzorgd door Marjan Hartog van MarjanSchrijft.nl 

Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet  al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via Facebook (klik hier), Twitter (klik hier) of Linkedin (klik hier)!

« Terug

Nieuws & Social Media

  • Nieuws
  • Twitter
  • Facebook
Klik hier voor meer nieuws Like ons op Facebook Facebook Volg ons op Twitter Twitter
Webdesign - Techniek - Hosting: Qball Internet B.V.