Terug naar keuzescherm

Van Alkemare Horeca- & Advies

Lunchroom Lynn en Minca's in Alkmaar heet nu Het Groentje van Bergen

Lunchroom Lynn en Minca's in Alkmaar heet nu Het Groentje van Bergen 'Een gezellige, sfeervolle en gastvrije eetgelegenheid die zeker in de smaak zal vallen!'
 
Op 08 juni 2018 opende Lunchroom Het Groentje van Bergen haar deuren. Eigenaresse Manon Roovers vertelt vol trots over deze nieuwe formule in het gebouw van RTC Offices (naast Hogeschool In Holland) aan de Jan Ligthartstraat 1 in Alkmaar. Zie ook ons eerdere nieuwsartikel over de ervaringen van voormalig eigenaresse Minca van Mossel (klik hier).

Het Groentje van Bergen staat voor eigenzinnige, gezonde en smakelijke gerechten, veelal biologisch en altijd net even anders. 

Van Alkemare Makelaardij heeft al eerder zaken gedaan met Manon, bij de bemiddeling in de verkoop van haar voormalig restaurant De Filosoof in Heerhugowaard waarbij ze een koper zocht voor het restaurant en een huurder voor het onroerend goed. Hier was dus sprake van een combinatie van verkopen van de zaak en verhuren van "de stenen", het onroerend goed.

Manon heeft gekozen voor Van Alkemare Makelaardij omdat vader Nico en zoon Nick duidelijke taal spreken en zeer goed op de hoogte zijn van de Noord-Hollandse markt, aldus Manon.

Manon: "Of het nu het verkopen van een onderneming of het aankopen van een onderneming betreft, zowel de transparante communicatie en begeleiding als de expertise van Van Alkemare Makelaardij zorgen voor een zorgeloze overdracht. Nick reageert snel op vragen, geeft heldere informatie over de contracten, is een prettige wederpartij in de onderhandelingen wat allemaal niet nieuw voor me is, maar in dit geval wel als aankopende partij." 

Het Groentje van Bergen is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur. Kom gerust eens langs! En kijk ook eens bij de Facebook pagina van Het Groentje van Bergen (klik hier) met voorbeelden van gerechten en leuke nieuwtjes.

Wilt u ook begeleiding bij verkoop en/of verhuur van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl

Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via Facebook (klik hier), Twitter (klik hier) of Linkedin (klik hier)!
 

« Terug

Nieuws & Social Media

  • Nieuws
  • Twitter
  • Facebook
Klik hier voor meer nieuws Like ons op Facebook Facebook Volg ons op Twitter Twitter
Webdesign - Techniek - Hosting: Qball Internet B.V.