Terug naar keuzescherm

Van Alkemare Horeca- & Advies

Verkocht: IJssalon Contrucci in Purmerend

Verkocht: IJssalon Contrucci in Purmerend Op 4 september 2015 is IJssalon Contrucci in Purmerend overgedragen van Michiel en Sandra Contrucci aan Musa Alp en Ahmet Yildizçakar. 
 
De familie Contrucci had 5 jaar geleden bij Van Alkemare deze ijssalon gekocht aan het Wormerplein in Purmerend. Van Alkemare had dit object toen in de verkoop namens de toenmalige eigenaar, dhr. Binkhuysen. Michiel en Sandra hebben de zaak gezamenlijk gerund.
 
Contrucci’s stond enige tijd te koop bij Van Alkemare. De markt bleek moeizaam en er is zelfs een aantal maal overstemming bereikt, wat later geen doorgang kon vinden bijvoorbeeld door gebrek aan financiering. Het geluk leek niet aan de zijde van onze opdrachtgever. Vanaf de aanvangsdatum van dit dossier tot aan de datum van overdracht zijn er onder begeleiding van makelaar Nick Zuurbier 19 bezichtigingen geweest en hebben wij 52 kandidaten gesproken. Aan kandidaten dus geen gebrek.
 
Uiteindelijk is de juiste koper gevonden, namelijk de heer Musa Alp en zijn compagnon de heer Ahmet Yildizçakar. Zij gaan het concept in huidige vorm onder een nieuwe naam voortzetten, namelijk La Vita IJssalon & Eetcafé. Met de tijd zal het assortiment worden aangevuld met nieuwe huisgemaakte producten.
 
Wij kijken op tegen de wijze waarop de familie Contrucci enkele tegenslagen te boven is gekomen en danken hen voor de prettige en intensieve samenwerking gedurende de afgelopen maanden. Wij danken verder onze opdrachtgevers voor het in ons kantoor gestelde vertrouwen. Ook wensen wij Musa Alp en Ahmet Yildizçakar goede zaken en nog heel veel plezier met hun eigen lunchroom & ijssalon!
 
Ter afsluiting van ons dossier verzonden wij de fam. Contrucci een enquete. Hieronder vindt u enkele vragen en de daarop volgende antwoorden.
 
Wat voor cijfer op een schaal van één tot tien geeft u uw makelaar, wat betreft diens kennis van zaken?
 
9
 
Wat voor cijfer op een schaal van één tot tien geeft u uw makelaar, wat betreft diens werkwijze?
 
8
 
Wat voor cijfer op een schaal van één tot tien geeft u uw makelaar, wat betreft het contact met u als opdrachtgever?
 
8
 
 
 
Wat voor cijfer op een schaal van één tot tien geeft u uw makelaar, wat betreft uw algehele tevredenheid?
 
8
 
Ruimte voor toelichting en/of opmerkingen en/of suggesties (optioneel)
 
Nick heeft alle zorg voor de verkoop van onze zaak uit handen genomen en gedurende het verkoopproces regelmatig en tijdig contact gezocht om te overleggen over de verkoopstrategie. Nick weet wat de opdrachtgever verlangt en handelt daar ook naar maar hij steekt zijn eigen mening niet onder stoelen of banken. Hij geeft gevraagd of ongevraagd zijn advies en is daarin een uitstekende sparringpartner.
 
Zou u ons kantoor aanraden aan anderen?
 
Ja
 
Wat vind u de beste eigenschap van ons kantoor?
 
Persoonlijke aanpak en contact.
 
Wat vindt u nog voor verbetering vatbaar?
 
Overdracht/vastleggen van informatie bijvoorbeeld tijdens vakantie. Ik denk hierbij aan de overdracht van Nick aan Nico en terug tijdens Nicks vakantie.
 
Heeft u verder nog tips, opmerkingen en/of suggesties?
 
De verkoop van onze zaak was is alle opzichten geen eenvoudige opgave. Dankzij de inspanningen van jullie bedrijf en natuurlijk de persoonlijke inspanningen van onze makelaar Nick is dat uiteindelijk toch gelukt. We zijn zeer tevreden met het behalen van dit resultaat alsmede het prettige persoonlijke contact dat wij in soms lastige omstandigheden gedurende de periode van verkoop met elkaar hebben gehad.
 
Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via facebook (klik hier), Twitter (klik hier) of Linkedin (klik hier)!

Ook uw IJssalon verkopen? Klik hier voor meer informatie over onze verkoopdiensten.
 
 
 
 
 
 

« Terug

Nieuws & Social Media

  • Nieuws
  • Twitter
  • Facebook
Klik hier voor meer nieuws Like ons op Facebook Facebook Volg ons op Twitter Twitter
Webdesign - Techniek - Hosting: Qball Internet B.V.