Terug naar keuzescherm

Van Alkemare Horeca- & Advies

​Verkocht: Strandpaviljoen De Zwaardvis in Wijk aan Zee

​Verkocht: Strandpaviljoen De Zwaardvis in Wijk aan Zee Dinsdag 31 maart 2015 met windkracht 10 aan de kust werd Strandpaviljoen de Zwaardvis in Wijk aan Zee overgedragen aan Warner van Ingen uit Bergen.

De barre weersomstandigheden maakten het niet makkelijk maar met af en toe een onderbreking om de windschermen te stutten, verliep alles toch relatief soepel. Een betere controle van de weersbestendigheid van de opstal konden we niet verzinnen en gelukkig bleek alles prima in orde.

Verkopers Rens Brethouwer en zijn zus Anne-José Brethouwer waren reeds circa 14 jaar gezamenlijk eigenaar van Strandpaviljoen de Zwaardvis en zij besloten afgelopen jaar (2014) dat het tijd was voor iets nieuw, waarna zij over gingen tot verkoop. Zij schakelden hiervoor ons kantoor in en al snel waren er enkele serieuze gegadigden gevonden. Warner van Ingen bleek slagvaardig en enthousiast en heeft onder begeleiding van onze collega makelaar Rene Manten van HVAB Makelaardij de deal weten te sluiten. Dit was slechts het begin want een strandpaviljoen vergt veel bijzondere afspraken en een intensieve samenwerking tussen koper en verkoper. Het klikte echter goed tussen partijen en de duidelijke contractuele afspraken werden goed nageleefd. Samen werd de overdracht voorbereid, de vergunningen verkregen, het nieuwe huurcontract met de gemeente Beverwijk afgewikkeld, het paviljoen opgebouwd en uiteindelijk dus, in weer en wind, overgedragen.

Warner heeft het paviljoen omgedoopt tot, hoe kan het ook anders, Warners Strandpaviljoen. Hij zal de bestaande activiteiten van De Zwaardvis nog verder uitbreiden en aanvullen. De speelattributen (trampolines, speelkussens, etc.) blijven waardoor de kinderen hier nog steeds terecht kunnen voor een ontzettend gezellige dag. Om het voor ouders en overig publiek nog aantrekkelijker te maken is de sfeer door Warner iets aangepast/vernieuwd en hanteert hij een nieuwe kaart. Een nieuwe ondernemer en een frisse wind door dit prachtige bedrijf, hoe toepasselijk.

Wij danken onze opdrachtgevers Rens en Anne-José voor het in ons kantoor gestelde vertrouwen en de prettige samenwerking en wij wensen Warner van Ingen goede zaken en nog heel veel plezier met zijn eerste eigen paviljoen!

Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via facebook (klik hier), Twitter (klik hier) of Linkedin (klik hier)!

Ook uw strandpaviljoen verkopen? Klik hier voor meer informatie over onze verkoopdiensten.

 

« Terug

Nieuws & Social Media

  • Nieuws
  • Twitter
  • Facebook
Klik hier voor meer nieuws Like ons op Facebook Facebook Volg ons op Twitter Twitter
Webdesign - Techniek - Hosting: Qball Internet B.V.