Hart voor horeca

Verkocht: Café Classic Montfoort

Afgelopen woensdag 18 maart 2015 is Café Classic in Montfoort overgedragen aan Emiel Prins. Café Classic is een kleinschalig en sfeervol café bedrijf welke werd gerund door de jonge ondernemer Michael Eradus in het pand van zijn vader, Ronald Eradus. Enkele jaren geleden is het bedrijf volledig verbouwd waardoor Emiel nu naar eigen inzicht een prachtig bedrijf kan voortzetten.

Van Alkemare Horecamakelaardij verkocht eerder in opdracht van dezelfde opdrachtgever de voorgelegen grillroom in Montfoort. Ondanks het feit dat dit op de grenzen van ons werkgebied is gelegen, hebben wij ook hier het gewenste resultaat kunnen behalen. Wij wensen Emiel goede zaken in zijn nieuwe onderneming en wij bedanken de familie Eradus voor de prettige samenwerking!

Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via facebook (klik hier), Twitter (klik hier) of Linkedin (klik hier)!
 
Vorige Naar referentiesoverzicht Volgende

Andere referenties

​Verkocht: Filosoof in Heerhugowaard

Afgelopen maand is restaurant de Filosoof in Heerhugowaard overgedragen. Het betreft hier...

Verkocht/verhuurd: Gildenplein 22, Heemskerk

Afgelopen maand werd opgeleverd de winkelruimte met inventaris, gelegen aan het Gildenplein 22...

Verhuurd:Winkelruimte Alkmaar

De winkelruimte aan de Gedempte Nieuwesloot 69 in Alkmaar is verhuurd. Binnenkort opent hier een...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.