Terug naar keuzescherm

Van Alkemare Horeca- & Advies

Verkocht: Café Classic Montfoort

Verkocht: Café Classic Montfoort Afgelopen woensdag 18 maart 2015 is Café Classic in Montfoort overgedragen aan Emiel Prins. Café Classic is een kleinschalig en sfeervol café bedrijf welke werd gerund door de jonge ondernemer Michael Eradus in het pand van zijn vader, Ronald Eradus. Enkele jaren geleden is het bedrijf volledig verbouwd waardoor Emiel nu naar eigen inzicht een prachtig bedrijf kan voortzetten.

Van Alkemare Horecamakelaardij verkocht eerder in opdracht van dezelfde opdrachtgever de voorgelegen grillroom in Montfoort. Ondanks het feit dat dit op de grenzen van ons werkgebied is gelegen, hebben wij ook hier het gewenste resultaat kunnen behalen. Wij wensen Emiel goede zaken in zijn nieuwe onderneming en wij bedanken de familie Eradus voor de prettige samenwerking!

Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via facebook (klik hier), Twitter (klik hier) of Linkedin (klik hier)!
 

« Terug

Nieuws & Social Media

  • Nieuws
  • Twitter
  • Facebook
Klik hier voor meer nieuws Like ons op Facebook Facebook Volg ons op Twitter Twitter
Webdesign - Techniek - Hosting: Qball Internet B.V.