Terug naar keuzescherm

Van Alkemare Horeca- & Advies

Verkocht/verhuurd: Gildenplein 22, Heemskerk

Verkocht/verhuurd: Gildenplein 22, Heemskerk Afgelopen maand werd opgeleverd de winkelruimte met inventaris, gelegen aan het Gildenplein 22 in Heemskerk.

Op deze locatie kreeg ons kantoor enige tijd geleden van Nico Visser uit IJmuiden de opdracht tot verkoop van de inventaris (viswinkel) in combinatie met verhuur van de winkelruimte. In goed overleg met opdrachtgever, koper en verhuurder heeft de overdracht onlangs plaatsgevonden.

Binnenkort vindt u hier een Italiaans restaurant / pizzeria van ondernemer Eros. Eros heeft reeds met een compagnon een vergelijkbaar restaurant genaamd La Piccoletta in Haarlem en opent hier derhalve zijn tweede vestiging.

Wij danken opdrachtgever Nico, koper/huurder Eros en verhuurder Hoorne Vastgoed voor de prettige samenwerking en wensen iedereen goede zaken verder!Niet alle onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via facebook (klik hier), Twitter (klik hier) of Linkedin (klik hier)!

« Terug

Nieuws & Social Media

  • Nieuws
  • Twitter
  • Facebook
Klik hier voor meer nieuws Like ons op Facebook Facebook Volg ons op Twitter Twitter
Webdesign - Techniek - Hosting: Qball Internet B.V.