Hart voor horeca

Horecabedrijf verkopen

Van Alkemare Horecamakelaardij is sinds de oprichting in 1986 specialist in de verkoop van horecabedrijven. De verkoop van horecabedrijven is een expertise die door slechts enkele specialisten in Nederland professioneel wordt uitgeoefend.

Samengevat bieden wij u:
 
 • De mogelijkheid om uw horecabedrijf te verkopen op basis van No Cure, No Pay. Dit betekent dat wij u pas courtage rekenen bij resultaat.
   
 • Direct toegang tot een zeer groot horeca netwerk bestaande uit leveranciers, brouwerijen, speelautomaten exploitanten en andere relevante marktpartijen. Allen worden op de hoogte gesteld van de verkoop van uw horecabedrijf.
   
 • Inzage in het verkooptraject en ontwikkelingen middels een online dossier. Hier kunt u inloggen en realtime meekijken naar de resultaten van onze activiteiten en statistieken van uw aanbodpagina.
   
 • Unieke doelgerichte kanalen om snel en professioneel uw horecabedrijf in de markt aan te bieden, onder andere via onze eigen website met maandelijks duizenden horeca ondernemers die de site bezoeken. Daarnaast gebruiken wij verschillende horeca aanbod sites, plaatsen wij uw horecazaak in relevante printmedia zoals horecavizier en versturen wij een nieuwsbrief naar de honderden horeca ondernemers in ons zoekersysteem.
   
 • Toegang tot een landelijk en zelfs internationaal netwerk om uw horecabedrijf te koop aan te bieden. Van Alkemare Horecamakelaardij is namelijk actief in het werkgebied Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht en Flevoland maar beschikt over een landelijk (en zelfs internationaal) bereik via diverse online kanalen en ons netwerk.
   
 • Uw persoonlijke horecamakelaar die uw belangen van A tot Z behartigt. Een makelaar die constant overleg met u houdt en u oprecht en eerlijk blijft adviseren gedurende het verkooptraject zodat u de volledige controle behoudt en weloverwogen uw beslissingen kunt maken. 

No Cure, No Pay: Géén resultaat, géén courtagenota.

Wij hanteren een resultaat gericht verdienmodel,  u betaalt slechts bij resultaat oftewel op basis van No Cure, No Pay.  Daarnaast kunt u per drie maanden de verkoop- of verhuuropdracht kosteloos intrekken. De horecamakelaars van Van Alkemare zijn verder actief bezig met uw opdracht en denken mee om binnen de gewenste termijn optimaal resultaat te behalen!

Transparantie en vertrouwen tussen makelaar en opdrachtgever is essentieel.

De makelaars van Van Alkemare staan voor transparantie en vertrouwen en zullen dit te allen tijde waarborgen, ook voordat u een eventuele opdracht verstrekt.  Heldere informatie, oprecht advies over te hanteren vraagprijzen en te verwachten resultaten. Gedurende een samenwerking voor aankoop of verkoop is uw makelaar uw persoonlijk adviseur en behartigt hij enkel úw belangen.

Uw wensen bepalen de handelingen van uw makelaar.

U staat te allen tijde centraal en bepaalt vanaf het eerste contact moment wat er gaat gebeuren en hoe dit gaat gebeuren. Uw makelaar voorziet u van de mogelijkheden en in goed overleg worden brochure, advertenties en overige presentaties samengesteld. U bepaalt de mate van discretie en geeft persoonlijk goedkeuring voor te nemen stappen.

Van Alkemare Horecamakelaardij maakt voor u een offerte op maat voorzien van een vrijblijvende waarde indicatie en een op maat gemaakt advies voor verkoop. In overleg met u kan tevens worden gekozen voor een “uitgeklede” versie van onze verkoopdiensten, waarbij u kunt bepalen welke activiteiten u zelf wenst uit te voeren ( bijvoorbeeld bezichtigingen ) tegen een verlaging van het courtagetarief.

Samen naar het beste resultaat:  Beste resultaat = beste prijs én beste voorwaarden.

Neemt u contact op voor meer informatie door te bellen met 0226 – 343220 of te mailen naar info@vanalkemare.nl.

Eerst zien, dan geloven?

Klik hier voor verhalen over mensen en transacties die u voor gingen!

Van Alkemare Horecamakelaardij:  "Al bijna 40 jaar gespecialiseerd horecamakelaar"
Naar dienstenoverzicht Volgende

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Andere diensten

Horecapand verkopen

Wilt u een horecapand verkopen? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij zijn specialist in de...

Horecapand verhuren

Van Alkemare Horecamakelaardij is u graag van dienst bij de verhuur van uw horecapand(en)....

Hotel verkopen

Van Alkemare Horecamakelaardij is sinds de oprichting in 1986 specialist in de verkoop van...

Recente referenties

Den Helder, Willemsoord 60

Verkocht
Prachtig restaurant op unieke locatie op het bruisende horecaplein 'Willemsoord' in Den Helder! Lees meer
TypeRestaurant
StatusVerkocht

Lelystad, Trintelhaven 1

Verkocht
Horecapaviljoen op unieke locatie in Lelystad Lees meer
TypeRestaurant
StatusVerkocht

Wervershoof, Droge Wijmersweg 5

Verkocht
Groot restaurant (ca. 600 m2) met separate feest- en partijenzaal in een mooie omgeving in Wervershoof! Lees meer
TypeRestaurant
StatusVerkocht

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.