Hart voor horeca

Horecapand verkopen

Wilt u een horecapand verkopen? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij zijn specialist in de verkoop van horecapanden en wij werken No Cure, No Pay. U betaalt dus slechts bij resultaat!

Bij verkoop van horecapanden kunt u denken aan casco horecapanden of volledig ingerichte panden met eventuele overnamesom voor het in het onroerend goed gevestigd bedrijf of inventaris.

Samengevat bieden wij u:
 
 • De mogelijkheid om uw horecapand te verkopen op basis van No Cure, No Pay. Dit betekent dat wij u pas courtage rekenen bij resultaat.
   
 • Direct toegang tot een zeer groot horeca netwerk bestaande uit vastgoedbeleggers, investeerders, horecaondernemers, leveranciers, brouwerijen, speelautomaten exploitanten en andere relevante marktpartijen. Allen worden op de hoogte gesteld van de verkoop van uw horecapand.
   
 • Inzage in het verkooptraject en ontwikkelingen middels een online dossier. Hier kunt u inloggen en realtime meekijken naar de resultaten van onze activiteiten en statistieken van uw aanbodpagina.
   
 • Unieke doelgerichte kanalen om snel en professioneel uw horecapand in de markt aan te bieden, onder andere via onze eigen website met maandelijks duizenden horeca ondernemers die de site bezoeken. Daarnaast gebruiken wij verschillende horeca aanbod sites (zoals Funda in Business), plaatsen wij uw horecapand in relevante printmedia zoals horecavizier en versturen wij een nieuwsbrief naar de duizenden horeca ondernemers, beleggers en overige relaties in ons zoekersysteem.
   
 • Toegang tot een landelijk en zelfs internationaal netwerk om uw horecapand te koop aan te bieden. Van Alkemare Horecamakelaardij is namelijk actief in het werkgebied Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht en Flevoland maar beschikt over een landelijk (en zelfs internationaal) bereik via diverse online kanalen en ons netwerk. 
   
 • Uw persoonlijke horecamakelaar die uw belangen van A tot Z behartigt. Een makelaar die constant overleg met u houdt en u oprecht en eerlijk blijft adviseren gedurende het verkooptraject zodat u de volledige controle behoudt en weloverwogen uw beslissingen kunt maken. 
Neemt u vrijblijvend contact met ons op en wij maken een vrijblijvende offerte op maat voorzien van een waarde indicatie en een advies voor verkoop. 

Bij aanvang van iedere nieuwe opdracht wordt in overleg met u een “werkwijze” bepaald. U bepaalt als opdrachtgever dus op welke wijze uw horecapand wordt aangeboden,  welke teksten en foto’s zullen worden gebruikt, welke marketing kanalen zullen worden gebruikt en welke informatie uw persoonlijke makelaar mag verstrekken aan kandidaten.

Samen naar het beste resultaat:  Beste resultaat = beste prijs én beste voorwaarden.

Neemt u contact op voor meer informatie door te bellen met 0226 – 343220 of te mailen naar info@vanalkemare.nl.
Vorige Naar dienstenoverzicht Volgende

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Andere diensten

Horecapand verhuren

Van Alkemare Horecamakelaardij is u graag van dienst bij de verhuur van uw horecapand(en)....

Hotel verkopen

Van Alkemare Horecamakelaardij is sinds de oprichting in 1986 specialist in de verkoop van...

Horeca taxaties

Voor een horecataxatie kunt u niet bij een reguliere taxateur terecht. Wij bieden erkende horeca...

Recente referenties

Groet, Heereweg 250

Verkocht
Stijlvol restaurant met bovenwoning in mooie omgeving in Groet! Lees meer
TypeRestaurant
StatusVerkocht

Hoorn, Reiger 11

Verkocht
Gloednieuwe bezorg-/afhaallocatie met centrale ligging in een woonwijk in Hoorn! Lees meer
TypeAfhaal/bezorging
StatusVerkocht

Wijk aan Zee, Strand Zuiderbad 80

Verkocht
Strandpaviljoen in een populaire kustplaats in Noord-Holland! Lees meer
TypeStrandpaviljoen
StatusVerkocht

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.