Hart voor horeca

Hotel verkopen

Van Alkemare Horecamakelaardij is sinds de oprichting in 1986 specialist in de verkoop van hotels. De verkoop van een hotel is een expertise die door slechts enkele specialisten in Nederland professioneel wordt uitgeoefend.

Samengevat bieden wij u:
 
 • De mogelijkheid om uw hotel te verkopen op basis van No Cure, No Pay. Dit betekent dat wij u pas courtage rekenen bij resultaat.
   
 • Direct toegang tot een zeer groot netwerk bestaande uit diverse ketens en andere relevante marktpartijen. Allen worden op de hoogte gesteld van de verkoop van uw hotel.
   
 • Inzage in het verkooptraject en ontwikkelingen middels een online dossier. Hier kunt u inloggen en realtime meekijken naar de resultaten van onze activiteiten en statistieken van uw aanbodpagina.
   
 • Unieke doelgerichte kanalen om snel en professioneel uw hotel in de markt aan te bieden, onder andere via onze eigen website met maandelijks duizenden horeca ondernemers - waaronder hoteliers - die de site bezoeken. Daarnaast gebruiken wij verschillende horeca aanbod sites, plaatsen wij uw hotel in relevante printmedia en versturen wij een nieuwsbrief naar de honderden ondernemers en marktpartijen in ons zoekersysteem. Uiteraard word de wijze van aanbieden en bijbehorende discretie met u bepaald voorafgaand aan de opdracht.
   
 • Toegang tot een landelijk en zelfs internationaal netwerk om uw hotel te koop aan te bieden. Van Alkemare Horecamakelaardij is namelijk actief in het werkgebied Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht en Flevoland maar beschikt over een landelijk (en zelfs internationaal) bereik via diverse online kanalen en ons netwerk.
   
 • Uw persoonlijke hotelmakelaar die uw belangen van A tot Z behartigt. Een makelaar die constant overleg met u houdt en u oprecht en eerlijk blijft adviseren gedurende het verkooptraject zodat u de volledige controle behoudt en weloverwogen uw beslissingen kunt maken. 

No Cure, No Pay: Géén resultaat, géén courtagenota.

Wij hanteren een resultaat gericht verdienmodel, u betaalt slechts bij resultaat oftewel op basis van No Cure, No Pay. Daarnaast kunt u per drie maanden de verkoop- of verhuuropdracht kosteloos intrekken. De hotelmakelaars van Van Alkemare zijn verder actief bezig met uw opdracht en denken mee om binnen de gewenste termijn optimaal resultaat te behalen!

Transparantie en vertrouwen tussen makelaar en opdrachtgever is essentieel.

De makelaars van Van Alkemare staan voor transparantie en vertrouwen  en zullen dit te allen tijde waarborgen, ook voordat u een eventuele opdracht verstrekt.  Heldere informatie, oprecht advies over te hanteren vraagprijzen en te verwachten resultaten. Gedurende een samenwerking voor aankoop of verkoop is uw makelaar uw persoonlijk adviseur en behartigt hij enkel úw belangen.

Uw wensen bepalen de handelingen van uw makelaar.

U staat te allen tijde centraal en bepaalt vanaf het eerste contact moment wat er gaat gebeuren en hoe dit gaat gebeuren. Uw makelaar voorziet u van de mogelijkheden en in goed overleg worden brochure, advertenties en overige presentaties samengesteld. U bepaalt de mate van discretie en geeft persoonlijk goedkeuring voor te nemen stappen.

Van Alkemare Horecamakelaardij maakt voor u een offerte op maat voorzien van een vrijblijvende waarde indicatie en een op maat gemaakt advies voor verkoop. 

Samen naar het beste resultaat:  Beste resultaat = beste prijs én beste voorwaarden.

Neemt u contact op voor meer informatie door te bellen met 0226 – 343220 of te mailen naar info@vanalkemare.nl
Vorige Naar dienstenoverzicht Volgende

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Andere diensten

Horeca taxaties

Voor een horecataxatie kunt u niet bij een reguliere taxateur terecht. Wij bieden erkende horeca...

Aankoopbegeleiding horeca

Van Alkemare Horecamakelaardij: Onbezorgd zakendoen en samen naar het beste resultaat!...

Horeca Advies

Van Alkemare Horeca Advies: Succesvol ondernemen in de horeca! Op deze pagina leest...

Recente referenties

Den Helder, Willemsoord 60

Verkocht
Prachtig restaurant op unieke locatie op het bruisende horecaplein 'Willemsoord' in Den Helder! Lees meer
TypeRestaurant
StatusVerkocht

Lelystad, Trintelhaven 1

Verkocht
Horecapaviljoen op unieke locatie in Lelystad Lees meer
TypeRestaurant
StatusVerkocht

Wervershoof, Droge Wijmersweg 5

Verkocht
Groot restaurant (ca. 600 m2) met separate feest- en partijenzaal in een mooie omgeving in Wervershoof! Lees meer
TypeRestaurant
StatusVerkocht

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.