Terug naar keuzescherm

Van Alkemare Horeca- & Advies

Huurherziening / huuraanpassing horeca panden

Huurherziening horecapanden
Er zijn mogelijkheden voor huurprijsherziening en/of huuraanpassing vastgelegd in de wet. U wilt natuurlijk weten wat de eventuele mogelijkheden zijn voor aanpassing van de huurprijs zonder te veel kosten te maken. Van Alkemare biedt mogelijkheden om zo scherp mogelijk, maar wel professioneel, de situatie in kaart te brengen. Onderstaand leest u hoe.

Een (gratis & vrijblijvend) intakegesprek bij u op de zaak
Voor beoordeling van de mogelijkheden dienen wij inzage te krijgen in de lopende huurafspraken zoals vastgelegd in het huurcontract. Daarbij treden wij met u in gesprek om inzicht te krijgen in de situatie en verdere afspraken tussen huurder en verhuurder. Tijdens dit gesprek maakt u tevens kennis met een van onze adviseurs, welke u in een eventueel vervolgtraject bij zal (kunnen) staan.

Opbouw dossier & waardebepaling
Tijdens het intakegesprek worden er een aantal stukken bij u opgevraagd. Na ontvangst van de stukken en opname van de locatie beoordeelt uw adviseur van Van Alkemare de mogelijkheden voor huurprijswijziging. Hierbij stelt hij tevens de actuele huurwaarde vast. In overleg met u kan worden gekozen voor uitwerking van een rapport (huurwaarde bepaling en/of huurwaardetaxatie).

De door ons kantoor vastgestelde huurwaarde wordt vastgesteld middels toepassing van in de wet vastgestelde waarderingsmethoden. Blijkt de huurwaarde niet te zijn wat u wenst? Dan kunt u tussentijds besluiten om het traject niet verder voort te zetten, waarbij alleen eventuele kosten tot dat moment in rekening worden gebracht.

Aanleveren rapport en vervolgtraject
De bevindingen worden u aangeleverd op de vooraf besproken wijze en een eventueel vervolgtraject kan worden ingesteld. Dit kunt u zelf doen, uw advocaat en/of een andere namens u optredende partij met verstand van zaken. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uw adviseur van Van Alkemare u ook hier in te laten begeleiden.

Waarom van Alkemare?
Van Alkemare is als horecamakelaar en adviseur al ruim 20 jaar actief in Noord Holland, Zuid Holland en Utrecht. Wij beschikken derhalve over alle benodigde informatie, expertise en archieven om te komen tot een goed onderbouwde waardering. Dit is voor het behalen van resultaat van groot belang, aangezien u uw wederpartij (of wellicht zelfs de kantonrechter) zult moeten overtuigen van de vastgestelde huurwaarde. Een reguliere (bedrijfs- en/of woning-) makelaar beschikt veelal niet over de juiste kennis en archieven.

Meer informatie
Voor meer informatie en/of een vrijblijvende afspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor. Klik hier voor ons contactformulier.

« Terug

Nieuws & Social Media

  • Nieuws
  • Twitter
  • Facebook
Klik hier voor meer nieuws Like ons op Facebook Facebook Volg ons op Twitter Twitter
Webdesign - Techniek - Hosting: Qball Internet B.V.