Hart voor horeca

Verkocht

Houttil 38

Alkmaar, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verkocht: Charmant en stijlvol restaurant aan hét horecaplein van Alkmaar; het Waagplein!

Verkocht

Omschrijving


VERKOCHT bij Van Alkemare: Charmant en stijlvol restaurant aan hét horecaplein van Alkmaar; het Waagplein!

Restaurant
Het restaurant is gevestigd in een prachtig monumentaal pand uit de 17e eeuw en is een uitstekende locatie voor een diner in een sfeervolle ambiance. Het restaurant ademt een intieme sfeer waar duidelijk aandacht is besteed aan de inrichting, die tot in de puntjes is verzorgd. Onder andere de bakstenenmuren, vele kleurige en fluwelen accenten, warme verlichting en mooie kunst dragen bij aan de charme van het restaurant. Het restaurant is onderverdeeld in een zitgedeelte en de keuken op de begane grond en op de eerste verdieping een tweede zitgedeelte, gastentoiletten en opslagruimte. In totaal biedt het restaurant plaats voor ca. 40 gasten. Op het voorgelegen terras zijn tevens ca. 16 zitplaatsen.

Bovenetage
De 2e verdieping van ca. 30 m2 kan in gebruik genomen worden als opslagplaats en/of personeelsruimte, evenals de zolder welke via een vlizotrap te bereiken is. Bovendien is er een dakterras aanwezig. 

Ligging/Locatie
Het restaurant is gevestigd aan het Waagplein tegenover het Kaasmuseum van Alkmaar. Het Waagplein staat bekend als het horecaplein van Alkmaar. Er worden diverse activiteiten georganiseerd zoals de welbekende Kaasmarkt en Koningsdag. Het restaurant is aangesloten bij Stichting Evenementen Waagplein en vanuit deze hoedanigheid met een foodtruck betrokken bij evenementen op het waagplein. Parkeren (betaald) kan in de directe omgeving waaronder in parkeergarage Karperton op ca. 2 minuten afstand. 

Openingstijden 
Het restaurant is 5 dagen per week geopend van 12:00 t/m 00:00. De onderneming is maandag en dinsdag gesloten. Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente valt.

 

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Restaurant
Alternatief gebruik
Eetcafé
Status Verkocht
Adres Houttil 38
Postcode 1811 JN
Plaats Alkmaar
Objectcode 1470
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Terrasvergunning Aanwezig, meer informatie op aanvraag
Bedrijfsvorm Besloten Vennootschap
Personeelsverplichtingen In overleg
Brouwerij verplichtingen Nee
Automaten verplichtingen Nee
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig
Vetvangput Niet aanwezig
Staat van inventaris Uitstekend
Vergunningen Volledige Drank en Horeca vergunning

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.