Hart voor horeca

Houttil 38

Alkmaar, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Charmant en stijlvol restaurant aan hét horecaplein van Alkmaar; het Waagplein!

Omschrijving


Te koop bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Charmant en stijlvol restaurant aan hét horecaplein van Alkmaar; het Waagplein!

Restaurant
Het restaurant is gevestigd in een prachtig monumentaal pand uit de 17e eeuw en is een uitstekende locatie voor een diner in een sfeervolle ambiance. Het restaurant ademt een intieme sfeer waar duidelijk aandacht is besteed aan de inrichting, die tot in de puntjes is verzorgd. Onder andere de bakstenen muren, vele kleurige en fluwelen accenten, warme verlichting en mooie kunst dragen bij aan de charme van het restaurant. Het restaurant is onderverdeeld in een zitgedeelte en de keuken op de begane grond en op de eerste verdieping een tweede zitgedeelte, gastentoiletten en opslagruimte. In totaal biedt het restaurant plaats voor ca. 40 gasten. Op het voorgelegen terras zijn tevens ca. 16 zitplaatsen. 

Bovenetage
Momenteel is de 2e verdieping ingericht als woning voor eigen gebruik. Deze verdieping is echter ook uiterst geschikt als extra opslagruimte. De bovenwoning is ca. 30 m2 groot (excl. zolderruimte. Op de 2e verdieping bevindt zich de woonkamer, keuken en badkamer. Via een vlizotrap is de zolder te bereiken, welke momenteel in gebruik is als slaapkamer. Tevens is er een dakterras aanwezig, behorende bij de woning. Externe verhuur van de 2e verdieping is niet toegestaan.

Ligging/Locatie
Het restaurant is gevestigd aan het Waagplein tegenover het Kaasmuseum van Alkmaar. Het Waagplein staat bekend als hét horecaplein van Alkmaar. Er worden diverse activiteiten georganiseerd zoals de welbekende Kaasmarkt en Koningsdag. Het restaurant is aangesloten bij Stichting Evenementen Waagplein en vanuit deze hoedanigheid met een foodtruck betrokken bij evenementen op het waagplein.

Parkeren (betaald) kan in de directe omgeving waaronder in parkeergarage Karperton op ca. 2 minuten loopafstand. 

Openingstijden 
Het restaurant is 5 dagen per week geopend van 12:00 t/m 00:00. De onderneming is maandag en dinsdag gesloten. Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente valt.

Details
- Vraagprijs G/I: € 119.000,- 
- Huurprijs: € 3.105,- per maand excl. BTW

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op  het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl
 

Details


Type Restaurant
Alternatief gebruik
(Eet)Café
Vraagprijs onderneming € 119.000,- Goodwill/inventaris
Huurprijs pand € 3.105,- p/mnd excl. btw
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 90 m2
Adres Houttil 38
Postcode 1811 JN
Plaats Alkmaar
Objectcode 1470
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Type horeca (Eet)Café, Restaurant
Terrasvergunning Aanwezig, meer informatie op aanvraag
Bedrijfsvorm Besloten Vennootschap
Personeelsverplichtingen In overleg
Woonruimte aanwezig Ja, woonruimte aanwezig
Brouwerij verplichtingen Nee
Automaten verplichtingen Nee
Vetvangput Niet aanwezig
Staat van inventaris Uitstekend
Vergunningen Volledige Drank en Horeca vergunning

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.