Hart voor horeca

Middenwaard 129

Heerhugowaard, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Huur: Horecaruimte van ca. 486 m2 BVO met terras op toplocatie in Heerhugowaard!

Omschrijving


Te huur bij Van Alkemare: Horecaruimte 486 m2 BVO met terras op toplocatie bij het grootste overdekte winkelcentrum van Noord Holland Noord! Het betreft hier een unieke kans om laagdrempelig en tegen aantrekkelijke voorwaarden een eigen restaurant te starten, omdat een gedeelte van de horecaruimte reeds volledig is afgebouwd!

De horecaruimte bestaat uit drie samen te voegen horecaruimtes: voormalig De Beren restaurant, de naastgelegen voormalige La Cubanita en de daarnaast gelegen huidige Motto Corner.

De indeling van de horecaruimte
Het voormalige gedeelte van De Beren is ca. 250 m2 BVO groot en instapklaar. In 2018 is dit gedeelte volledig nieuw en prachtig sfeervol ingericht. Het betreft een hedendaagse stijl die past bij vele verschillende formules.

De prachtige vrijstaande bar bij binnenkomst garandeert een aansprekend, warm ontvangst van gasten en is een echte eye-catcher. De enorme open luxe keuken verderop in het pand biedt een unieke interactie tussen het keukenteam en uw gasten. Uiteraard is het geheel van alle moderne gemakken voorzien.

De inventaris is recent door verhuurder geheel nagelopen, onderhouden, hersteld of vervangen. Dit gedeelte verkeert dan ook in een zeer goede, werkzame staat!

Het voormalige gedeelte van La Cubanita is ca. 146 m2 BVO groot en wordt in casco staat opgeleverd.

Het gedeelte van Motto Corner is ca. 71 m2 BVO groot en wordt in principe in de huidige staat als casco opgeleverd, e.e.a. afhankelijk van de wijze waarop de exploitatie wordt beëindigd.

Het geheel is vrij van leveranciers-, personeels- en/ of brouwerij verplichtingen.

Locatie
Deze horecalocatie bevindt zich aan de fraaie boulevard aan het water, dit is aan de buiten- en zonzijde van winkelcentrum Middenwaard. Het grootste winkelcentrum van Noord-Holland Noord, met bekende winkels zoals H&M, Hema, Xenos, vier verschillende supermarkten, diverse horeca gelegenheden, bowling, bioscoop, family entertainment centre en een theater om er gezellig lang te shoppen en te recreëren voor een heerlijke lunch of diner of een avondje uit.

Middenwaard vormt het levendige stadshart van Heerhugowaard, met alle belangrijke voorzieningen op één plek als favoriete ontmoetingsplaats. Parkeren kan betaald in de verschillende parkeergarages, waaronder de naast het pand gelegen parkeergarage bij het stadskantoor, tegen een gunstig parkeertarief.

Huurprijs en overige details
De huurprijs per jaar voor de gehele horecaruimte van 486 m2 BVO bedraagt 10% van de jaaromzet exclusief BTW, waarbij een minimum basishuur geldt van € 109.350,- excl. BTW per jaar (€ 225,-/m2). Uitgaande van een succesvolle exploitatie betaalt u een percentage van uw omzet aan huur, waarbij in principe uw huurprijs in verhouding staat tot uw omzet!

De vraagprijs voor de overname van de inventaris en afbouw van voormalig De Beren bedraagt € 80.000,- excl. BTW.

Indien gewenst, biedt verhuurder de mogelijkheid een nader over een te komen gedeelte van de afbouw middels een lening te financieren.

Het voorschot servicekosten bedraagt € 28,41 per m2 per jaar excl. BTW. Dit is voor schoonmaak, verzekering, promotiebijdrage, vuilafvoer en surveillance.

Aanvaarding is in overleg. Beschikbaar per 1 april 2024.

Optie uitbreiding op termijn tot 610 m2 BVO
Als onderdeel van een mogelijke woningontwikkeling op termijn, kan de horecaruimte nog aan de waterzijde worden uitgebreid met ca. 124 m2 BVO casco horecaruimte met bijbehorend terras, waarmee een fraai dominant restaurant ontstaat van 610 m2 BVO met tevens aan de waterzijde een groot functioneel terras. De uitbreiding wordt voor dezelfde huurprijs/m2 aangeboden, waarbij de overige voorwaarden gelijk zijn als bij de bestaande horecaruimte.

Meer informatie en bezichtiging
Neem contact op met ons kantoor via 0226-343220 voor meer informatie of een bezichtiging!

Details


Type Restaurant
Alternatief gebruik
Grandcafé,  Horecapand,  Lunchroom
Vraagprijs onderneming € 80.000,- Goodwill/inventaris
Huurprijs pand € 225,- p/m2 per jaar excl. BTW (vanaf-prijs)
Status Te Huur
Totaal bedrijfsoppervlakte 486 m2
Adres Middenwaard 129
Postcode 1703 SC
Plaats Heerhugowaard
Objectcode 1680
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Vetvangput Aanwezig
Staat van inventaris Goed
Personeelsverplichtingen Nee
Brouwerij verplichtingen Nee
Automaten verplichtingen Nee
Terrasvergunning Terras mogelijk, momenteel niet in gebruik

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.