Hart voor horeca

Heereweg 254

Groet, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Succesvol restaurant met ruim terras in de mooie omgeving van Groet!

Omschrijving


Te koop bij Van Alkemare: Succesvol restaurant met ruim terras in de mooie omgeving van Groet!

Het restaurant
Op deze prachtige locatie, te midden van de groene omgeving van natuurgebied de Schoorlse Duinen en de Noord-Hollandse kustlijn (nabij strand Camperduin), bevindt zich dit fraaie restaurant die al sinds 1997 een gevestigde naam heeft in de wijde omgeving van Groet. Het zeer riante terras, dat maar liefst ca. 100 zitplaatsen telt, biedt de uitstekende gelegenheid om even neer te strijken met een verkoelend drankje tijdens een fietstocht door de mooie omgeving of voor een diner op een zomerse avond. Het terras is deels overdekt met heaters, waardoor het ook bij koelere temperaturen mogelijk is om buiten te zitten. Binnen in het knusse en sfeervolle restaurant is ook meer dan voldoende zitplaats (ca. 85 in totaal) waar meerdere intieme zithoeken zijn gecreëerd. Het restaurant heeft een warme en landelijke uitstraling, waar bij de inrichting veel gebruik is gemaakt van natuurlijke (hout) materialen. Bij binnenkomst ervaar je direct de verwelkomende en huiselijke sfeer, die in de volledige brasserie is doorgetrokken. Het restaurant is gevestigd in een groot vrijstaand pand (ca. 310 m2) met twee verdiepingen.

De prachtige bar met houtenstrips vormt het middelpunt van het restaurant, waar omheen de zitplaatsen zijn gecreëerd. Achterin het restaurant bevinden zich twee wijnklimaatkoelkasten, waar het brede assortiment aan hoge kwaliteitswijnen in wordt bewaard. Tevens bevinden zich hier de dames- en herentoiletten met voorportaal. Achterin het restaurant bevindt zich de professionele en zeer grote bedrijfskeuken (ca. 100 m2), vanuit waar de gerechten op ambachtelijke wijze worden bereid met gebruik van diverse hoogwaardige apparatuur. De keuken beschikt over veel werkruimte, een spoelkeuken, opslagruimte en een zeer grote koel- en vriescel. Tevens beschikt de keuken over een aparte leveranciersingang.

Via de trap in de keuken is de 1e verdieping te betreden, welke momenteel in gebruik is als opslag- en personeelsruimte (één personeelsruimte, één kantoorruimte, overloop (opslag), badkamer en technische ruimte).

Locatie/ligging
De brasserie ligt aan de Heereweg in Groet, een doorgaande verkeersweg én toegangsweg tot het strand van Camperduin. Vlakbij bevinden zich ook de Schoorlse Duinen, een natuurgebied dat jaarrond veel bezoekers trekt. In de omgeving van de brasserie zijn diverse hotels en vakantieparken voor toeristen die de mooie omgeving willen verkennen. In het centrum van Groet bevinden zich enkele winkels, een supermarkt en horecavoorzieningen. Parkeren kan gratis op straat in de omgeving.

Bestemming
Op deze locatie geldt bestemming Horeca, met horecacategorie t/m 1c. Neem contact op met gemeente Bergen voor meer informatie over de mogelijkheden.

Openingstijden
Op dit moment is de brasserie geopend van dinsdag t/m zondag van 11:00-23:00 uur. Koper mag diens openingstijden uiteraard zelf bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van gemeente Bergen valt.

Details
  • Vraagprijs goodwill/inventaris: € 795.000,-
  • Huurprijs: € 8.333,33 per maand excl. BTW
  • Overname: in overleg
  • Totale oppervlakte: ca. 310 m2

Details


Type Restaurant
Alternatief gebruik
Bistro,  Cafetaria,  Grandcafé,  Lunchroom
Vraagprijs onderneming € 795.000,- Goodwill/inventaris
Huurprijs pand € 8.333,- p/mnd excl. btw
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 310 m2
Adres Heereweg 254
Postcode 1873GE
Plaats Groet
Objectcode 1588
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Terrasvergunning Aanwezig, meer informatie op aanvraag
Staat van inventaris Goed
Personeelsverplichtingen Ja, meer informatie op aanvraag
Brouwerij verplichtingen Nee
Bedrijfsvorm Vennootschap onder Firma

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.