Hart voor horeca

Rustenburgerweg 161

Heerhugowaard, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Restaurant, cafetaria én feestzaal in Heerhugowaard!

Omschrijving


Te koop bij Van Alkemare: Restaurant, cafetaraia én feestzaal in Heerhugowaard!

Dit riante horecapand van maar liefst ca. 525 m2 groot bestaat uit een restaurant, cafetaria en feestzaal. De verschillende ruimtes zijn binnen met elkaar verbonden, maar beschikken ook allen over een separate ingang waardoor het desgewenst ook eenvoudig afzonderlijk geëxploiteerd kan worden. Het horecapand heeft een eigen, ruime parkeerplaats met ca. 20 plekken.

Het restaurant
Het restaurant bevindt zich aan de rechterzijde van het pand en is in totaal ca. 220 m2 groot (incl. bijbehorende gastentoiletten, opslagruimte en bedrijfskeuken). Het zitgedeelte is ruim opgesteld en heeft een capaciteit tot ca. 100 zitplaatsen. Het restaurant heeft veel lichtinval door de raampartijen rondom en heeft een landelijke inrichting. De grote ronde bar staat centraal in het midden van de zaak en is o.a. voorzien van een tapinstallatie en Melitta koffiemachine. 

Achter de bar bevindt zich de semi open keuken met een efficiënte routing. De keuken is van alle wensbare gemakken voorzien. Via de overdekte buitenplaats (in gebruik als opslag) kan vanuit de keuken de cafetaria worden bereikt.

Het restaurant beschikt over een terras met in huidige opstelling ca. 40 zitplaatsen, dat naar wens kan worden uitgebreid.

De cafetaria
De cafetaria bevindt zich aan de zijde van de Jan Glijnisweg en is ca. 75 m2 groot. Direct bij binnenkomst bevindt zich de bestellingscounter met vitrine en kassasysteem. Achter de balie is een grote bakwand en een ijsmachine. De ruimte loopt door in een voorbereidingskeuken en opslagruimte.

De cafetaria heeft binnen ca. 28 zitplaatsen. De openslaande deuren aan de voorzijde bieden toegang tot het terras met ca. 12 zitplaatsen.

De feestzaal
De entree van de feestzaal bevindt zich aan de linkerzijde van het pand. Na het passeren van de hal komt u in de zeer ruime zaal van ca. 140 m2 terecht. In de zaal kunnen passend bij de gelegenheid een gewenst aantal zitplaatsen worden gecreëerd. De zaal heeft een totale capaciteit tot ca. 80 gasten en is geschikt voor diverse gelegenheden, zoals verjaardagen, jubilea, personeelsfeesten en condoleances. De zaal heeft een eigen bar met tapinstallatie en beschikt over dames-, heren en invalidetoiletten.

Locatie
Het horecapand is gelegen aan een levendig kruispunt (Rustenburgerweg en Jan Glijnisweg). Op het naastgelegen grasveld worden jaarrond diverse evenementen georganiseerd. Daarnaast starten hier verschillende wandelroutes. In de directe omgeving zijn geen andere horecavoorzieningen te vinden, wat dit een zeer gunstige locatie maakt. Het horecapand heeft een eigen parkeerplaats met een capaciteit tot ca. 20 auto's.

Openingstijden
Momenteel is de onderneming permanent gesloten. Koper mag diens openingstijden uiteraard zelf bepalen zolang dit binnen de maximale openingstijden van Gemeente Dijk & Waard valt.

Bovenwoning
Momenteel behoort de bovenwoning tot het gehuurde. Deze is te gebruiken voor eigen bewoning maar is ook - na goedkeuring verhuurder - onder te verhuren aan bijvoorbeeld personeelsleden of arbeidsmigranten. Verkoper was tevens in overleg met de gemeente over recreatieve verhuur / airbnb, maar daar is nog geen uitsluitsel over afgegeven. Een koper kan deze gesprekken voortzetten.

Het is ook mogelijk om enkel de bedrijfsruimte te huren, zonder de bovenwoning.

Details
  • Vraagprijs goodwill/inventaris: € 69.500,-
  • Huurprijs: Op aanvraag. Bij ondertekening van een nieuw huurcontract van 5 + 5 jaar, staat verhuurder open voor een huurkorting.
  • Aanvaarding: Per direct mogelijk
  • Totale bedrijfsoppervlakte: ca. 525 m2
  • Koop van het onroerend goed is bespreekbaar

Details


Type Restaurant
Alternatief gebruik
Cafetaria,  Grandcafé,  Horecapand,  Partycentrum
Vraagprijs onderneming € 69.500,- Goodwill/inventaris
Vraagprijs pand Op aanvraag
Huurprijs pand op aanvraag
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 525 m2
Adres Rustenburgerweg 161
Postcode 1703RV
Plaats Heerhugowaard
Objectcode 1673
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Vetvangput Aanwezig
Terrasvergunning Aanwezig, meer informatie op aanvraag
Staat van inventaris Goed
Woonruimte aanwezig Ja, woonruimte aanwezig
Personeelsverplichtingen Nee
Brouwerij verplichtingen Nee
Automaten verplichtingen Nee
Bedrijfsvorm Vennootschap onder Firma

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.