Hart voor horeca

Marsdiepstraat 251

Den Helder, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Nette cafetaria met centrale ligging in Den Helder!

Omschrijving


Te koop bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Nette cafetaria op centrale locatie in Den Helder!

De cafetaria
De cafetaria is ruim opgesteld en heeft een nette en verzorgde uitstraling. Het betreft een hoekpand met aan twee zijden voorzien van grote raampartijen die zorgen voor veel licht. In huidige opstelling zijn er 14 zitplaatsen, echter is er meer dan voldoende ruimte om dit naar wens uit te breiden. Momenteel wordt er geen terras gebruikt door de huidige exploitant, echter is hier wel een vergunning voor (ca. 20 m2, 12 zitplaatsen). De cafetaria staat bekend om de goede service en kwaliteit en trekt veel bezoekers uit de omliggende woonwijken.

De bedrijfsoppervlakte is in totaal ca. 103 m2, waarvan de helft in gebruik is als verkoop/zitgedeelte. Bij de balie die centraal in het midden staat worden bestellingen opgenomen en uitgegeven. Linksachter de balie bevindt zich een (spoel)keuken met koelcel en wanneer men de hal aan de rechterzijde van de balie passeert treft men hier nog een personeelstoilet en de opslagruimte, voorzien van vriescel en leveranciersingang.

Locatie
De cafetaria bevindt zich aan het einde van de Marsdiepstraat, een drukbezocht winkelgebied in Den Helder. Op de voorgelegen parkeerplaats en langs de weg is tal van gratis parkeergelegenheid.

Openingstijden 
De snackbar is van dinsdag t/m zondag geopend van 12:00 tot 20:00 uur. Koper mag zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Den Helder valt.

Bestemming 
Op dit moment beschikt de locatie over Enkelbestemming centrum. Neemt u contact op met de gemeente Den Helder voor meer informatie over de mogelijkheden.

Details 
- Vraagprijs G/I: € 34.500,-
- Huurprijs: € 1.350,- vrij van btw
- Aanvaarding: In overleg 

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op  het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

Details


Type Snackbar
Alternatief gebruik
Cafetaria
Vraagprijs onderneming € 34.500,- Goodwill/inventaris
Huurprijs pand € 1.350,- p/mnd vrij van btw
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 103 m2
Adres Marsdiepstraat 251
Postcode 1784 AE
Plaats Den Helder
Objectcode 1463
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Terrasvergunning Aanwezig, meer informatie op aanvraag
Vergunningen Exploitatie vergunning
Staat van inventaris Goed
Personeelsverplichtingen Nee
Brouwerij verplichtingen Nee
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.