Hart voor horeca

Nieuw e-book beschikbaar: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten! (vraag nu gratis aan!)

Bent u recent gestart met uw eigen horecaonderneming? Of heeft u er altijd van gedroomd uw eigen horecazaak te openen, maar heeft u nog geen ervaring met ondernemen in de horeca en weet u niet waar u moet beginnen? Als startende horecaondernemer kan het lastig zijn om te bedenken welke zaken u allemaal moet regelen bij het starten van uw eigen onderneming. Er komt immers een hoop op u af als u uw eigen horecaonderneming gaat starten en u wilt natuurlijk een vliegende start en uw horecaonderneming direct succesvol op te kaart zetten!

In ons nieuwe e-book 'Succesvol uw horecaonderneming starten!' helpen wij u graag op weg. Het e-book bevat een stappenplan met belangrijke aandachtspunten en waardevolle tips van experts en onszelf. Denk bijvoorbeeld aan het regelen van de juiste verzekeringen en vergunningen, maar ook het aanschaffen van hoogwaardige keukenapparatuur en het selecteren van een geschikte horecaleverancier en bierbrouwerij. Daarnaast is marketing en branding natuurlijk ook een essentieel onderdeel voor het opbouwen van uw naamsbekendheid. Dit is slechts een greep uit de vele belangrijke zaken die relevant zijn bij het starten van een eigen horecaonderneming. In het e-book geven wij u alle benodigde informatie en dragen wij per categorie een relatie uit ons netwerk die u kunt inschakelen voor verdere hulp en begeleiding.

Het e-book is volledig kosteloos verkrijgbaar en aan te vragen via deze pagina (klik hier). U ontvangt het e-book direct in uw mailbox na het invullen van het aanvraagformulier. Veel leesplezier gewenst!
Naar nieuwsoverzicht Volgende

Ander nieuws

Voormalig Gulden Vlies aan Koorstraat 30 in Alkmaar genomineerd voor Puienprijs 2023!

Iedereen uit de omgeving van Alkmaar zal ‘het Gulden Vlies’ wel bekend in de oren klinken. Het...

Gezocht: horecaruimte in Amsterdam of een andere grote stad

Gezocht!   Voor een relatie zijn wij op zoek naar een horecaruimte voor een uniek concept...

Vacature: (assistent) Horecamakelaar bij Van Alkemare!

Gezocht: Onze nieuwe collega met hart voor horeca! Bij Van Alkemare Horecamakelaardij zijn...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.