Hart voor horeca

Starten in de horeca zonder bank? Dit is jouw kans!

Starten in de horeca zonder bank? Dit is jouw kans!
In een tijd waar banken soms moeizaam financieren, ontstaan nieuwe mogelijkheden. Zo hebben wij samen met een relatie van ons kantoor een formule ontwikkeld, waarbij de juiste ondernemers – ongeacht of ze op dat moment over voldoende middelen beschikken – de kans krijgen om een eigen horecazaak te starten.

Deze formule werkt kort samengevat als volgt:
 
 1. Onze relatie biedt constructies tot koop van gerenommeerde horecabedrijven (reeds door hem verworven of nog aan te kopen), met doorgaans een omzet van 700.000 euro of meer op jaarbasis.
   
 2. Voorwaarde van de investeerder bij het selecteren van geschikte locaties, is dat het onroerend goed tevens kan worden gekocht.
   
 3. Onze relatie zoekt ambitieuze en gedreven ondernemers om de horeca onderneming te exploiteren en “helpt hen op het zadel” middels een voor beide partijen aantrekkelijke constructie. Een zogenoemde Win-Win situatie.
   
 4. Als ondernemer wordt u direct mede-eigenaar van de zaak met kans op doorgroei.
   
 5. Als ondernemer dient u een bedrag aan eigen geld / zekerheden in te brengen, wat nader bepaald wordt op basis van uw mogelijkheden en de bij de transactie betrokken exploitatie c.q. voorwaarden van koop.
Locaties
Op dit moment zijn wij namens opdrachtgever actief op zoek naar een ondernemer (of ondernemerskoppel) voor een restaurant in Noord Holland waar onze relatie (investeerder) reeds positie heeft aangenomen. Het voornemen bestaat om per 01 januari 2022 de exploitatie over te nemen. Voor meer informatie over de exacte locatie, kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Voor andere locaties lopen nog gesprekken.

U kunt ook zelf locaties aandragen

Exploitanten
Heeft u zelf een geschikte locatie op het oog, waarbij zowel de exploitatie als het onroerend goed aangekocht kunnen worden? Dan kunt u dit ook kenbaar maken aan ons kantoor door een email te sturen naar info@vanalkemare.nl. Bij interesse vanuit onze relatie, arrangeren wij een kennismakingsgesprek. Stuurt u bij een dergelijk bericht voldoende informatie over uzelf en het object dat u zou willen aankopen. Discretie is vanzelfsprekend!

Verkopers / makelaars
Heeft u zelf een geschikte locatie met een omzet van minimaal 700.000 euro of meer, waarbij zowel de exploitatie als het onroerend goed aangekocht kan worden? Dan kunt u dit kenbaar maken aan ons kantoor door een email te sturen naar info@vanalkemare.nl. Bij interesse vanuit onze relatie, arrangeren wij een kennismakingsgesprek. Stuurt u bij een dergelijk bericht voldoende informatie over het object dat u zou willen verkopen. Discretie is vanzelfsprekend!

Kandidaten / exploitanten dienen – bij voorkeur – te voldoen aan het onderstaande profiel
 
 1. Ondernemer(s) woonachtig in Noord-Holland Noord.
 2. Minimaal 5 jaar leidinggevende werkervaring in de horeca.
 3. Gedreven, betrokken, transparant en eerlijk.
Spreekt deze oproep jou aan en pas jij bij bovenstaande profiel? Grijp dan deze unieke kans en meld je aan! Mail ons op info@vanalkemare.nl of bel naar 0226-343220. Discretie is vanzelfsprekend!
 
Vorige Naar nieuwsoverzicht Volgende

Ander nieuws

Vacature: commercieel medewerker binnendienst Vastgoedbeheer en makelaardij (M/V)

VACATURE: Commercieel medewerker binnendienst Vastgoedbeheer en makelaardij (M/V) Wij zijn...

Lancering zusterorganisatie Ambivast

In de 35 jaar dat Van Alkemare bestaat heeft het nog nooit zulke moeilijke tijden gekend als...

GEZOCHT: productie- en bezorglocatie regio NH van Amsterdam tot Alkmaar

GEZOCHT! Voor een relatie zijn wij op zoek naar een productie- en bezorglocatie. De locatie...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.