Hart voor horeca

Lancering zusterorganisatie Ambivast

In de 35 jaar dat Van Alkemare bestaat heeft het nog nooit zulke moeilijke tijden gekend als vorig jaar, toen in 2020 Covid19 zijn intrede deed. Heel Nederland ging in lockdown en de horecasector werd hierin ook hard getroffen. Dit had ook grote (gelukkig tijdelijke) gevolgen voor Van Alkemare Horecamakelaardij, waardoor een groot deel van de werkzaamheden maandenlang stil vielen. Die periode gaf eigenaar Nick Zuurbier echter wel de tijd voor nieuwe ideeën, waardoor in 2021 Ambivast is opgericht.

Wie is Ambivast?
Ambivast focust zich in tegenstelling tot Van Alkemare niet op de horecamakelaardij, maar op creatief en onderscheidend vastgoed in de vorm van een woning, winkelruimte, kantoorruimte of transformatieproject. Ambivast is makelaar en sparringspartner voor beleggers, investeerders, ondernemers, ontwikkelaars en andere creatievelingen die iets unieks zoeken of aanbieden om in te wonen, werken en/of investeren. Ambivast opereert niet alleen en heeft een groot netwerk en partners in huis die van A tot Z kunnen bijstaan in het realisatieproces.

Wat doet Ambivast?
Ambivast biedt inspiratie en ondersteuning bij het verkopen, aankopen, huren, verhuren, beheren, van creatief vastgoed.

Naast reguliere woningen en bedrijfspanden, ligt de focus op:
  • Vastgoed voor (her)ontwikkeling of transformaties. Denk hierbij aan bouwgrond, bedrijfspanden of ander vastgoed wat omgezet kan worden naar een nieuwe of andere invulling.
  • ​Vastgoed waar wonen, werken en hobby samenkomen. Denk hierbij aan woningen met een bed & breakfast, manege, praktijkruimte, agrarisch bedrijf of andere combinaties met wonen. Een thuis voor ondernemende mensen.
  • Beleggingspanden.
  • Creatieve en onderscheidende woningen. Denk hierbij aan monumentale panden, molens, woonboten, omgebouwde kerken, landhuizen, Tiny Houses, etc.
  • Unieke bedrijfslocaties. Iets anders dan standaard. Wij helpen daarbij niet alleen een locatie te vinden, maar denken ook mee over hoe deze locatie kan worden aangepast om te matchen met de identiteit en bedrijfscultuur van uw onderneming. Bij het nieuwe werken, hoort ook een nieuwe vorm van huisvesting die uw werknemers en doelgroep aanspreekt.

Daarnaast biedt Ambivast ook ondersteuning bij het transformeren en (her)ontwikkelen van vastgoed. Ons grote netwerk aan vastgoedpartners assisteert van begin tot einde bij het transformeren/herontwikkelen van uw droomlocatie. Zo kan je een brainstormsessie houden met onze vastgoedspecialisten, de mogelijkheden van een pand in kaart laten brengen a.d.h.v. een KansenScan of de mogelijkheden laten visualiseren met een DesignSprint of 3D Scan/Online tour.

Meer weten over Ambivast? Neem eens een kijkje op de website of volg Ambivast op Facebook, Instagram of LinkedIn!
Vorige Naar nieuwsoverzicht Volgende

Ander nieuws

GEZOCHT: productie- en bezorglocatie regio NH van Amsterdam tot Alkmaar

GEZOCHT! Voor een relatie zijn wij op zoek naar een productie- en bezorglocatie. De locatie...

5 tips voor vernieuwde horecazaken in Noord-Holland

Maandenlang moest de horeca noodgedwongen haar deuren sluiten, maar stilzitten en afwachten is...

GEZOCHT: Voor een relatie zijn wij op zoek naar een horecaruimte in een middelgrote tot grote stad

GEZOCHT!   Voor een relatie zijn wij op zoek naar een horecaruimte in een middelgrote tot...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.