Terug naar keuzescherm

Van Alkemare Horeca- & Advies

Bij Sjoerd in Castricum heet nu Restaurant Vrij Eten en Drinken!

Bij Sjoerd in Castricum heet nu Restaurant Vrij Eten en Drinken!  ‘Ongecompliceerd genieten van lekker eten en drinken, dat is wat wij willen bieden.’
 
Bij Sjoerd in Castricum heet sinds 1 februari 2018 Restaurant Vrij Eten en Drinken maar zet het goede werk van verkoper Sjoerd Teerenstra voort. Tilly van Dijk die drie jaar voor Sjoerd werkte besloot samen met Sebastiaan Rote Bij Sjoerd over te nemen maar het aansprekende interieur, de medewerkers en de formule blijven hetzelfde.
 
Een goede kaart die blijft met wat extra’s
Tilly: De formule van Bij Sjoerd was top en omdat ik drie jaar als bedrijfsleider bij Sjoerd gewerkt heb, voelt het ook goed om dit zo voort te zetten. Je komt hier een avond borrelen en eten en het is gezellig. Dat was zo en dat blijft zo. We gaan de mensen wel iets meer verrassen met het eten.
Sebastiaan: Wij houden van kort en bondig en wij houden niet van poespas. Je kunt bij Vrij Eten en Drinken terecht voor een goede kaart die we grotendeels hetzelfde houden, maar waar je de creativiteit van de koks gedeeltelijk in gaat terugzien. Wat extra, spannende gerechten op de kaart is het enige wat wij veranderen.
 
De expertise van Van Alkemare
Tilly: Nick van Van Alkemare Horecamakelaardij kwam pas later in het verkoopproces ons vertegenwoordigen. Door de goede verstandhouding met Sjoerd dachten wij er eerst samen uit te gaan komen. Maar de expertise van Nick bleek toch erg fijn. Hij wees ons op punten waar we niet aan gedacht hadden, liep met ons de zaak door en vertelde ons over het aankoopproces. Het was heel goed om soms de bevestiging te krijgen dat we op de goede weg zaten en soms een aanvulling te krijgen op waar wij aan voorbij gingen. Nick wist alles en hield alles scherp in de gaten. Ook het contact was fijn. Hij belde altijd snel terug en was echt betrokken.
 
Ongecompliceerd genieten
Het moet gezellig en leuk blijven bij Restaurant Vrij Eten en Drinken in Castricum. Het aansprekende interieur, de enthousiaste eigenaren en de vrijheid die je voelt bij Vrij Eten en Drinken zijn genoeg. Sebastiaan: ‘Ongecompliceerd genieten van lekker eten en drinken, dat is wat wij willen bieden.’
Vrij is vijf dagen per week open van woensdag t/m zondag en is te bereiken via info@restaurantvrij.nl en 0251 825500. Kijk ook op restaurantvrij.nl.
 
Wilt u ook begeleiding bij aankoop van een horeca onderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak met Nico of Nick: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl
 
Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via Facebook (klik hier), Twitter (klik hier) of Linkedin (klik hier)!  

Dit artikel is opgemaakt door Susanna Florie van Leessst Uitgeverij en Schrijfcoaching (www.leessst.com).


« Terug

Nieuws & Social Media

  • Nieuws
  • Twitter
  • Facebook
Klik hier voor meer nieuws Like ons op Facebook Facebook Volg ons op Twitter Twitter
Webdesign - Techniek - Hosting: Qball Internet B.V.