Terug naar keuzescherm

Van Alkemare Horeca- & Advies

Restaurant 't Kombuis in Akersloot wordt Dok10!

Restaurant 't Kombuis in Akersloot wordt Dok10! ’t Kombuis in Akersloot wordt Dok10
 
Wij gaan onze eigen koers varen.
 
Een eigen koers, maar met veel respect voor verkoper Gerard Laamens en zijn vrouw Davina: t Kombuis in Akersloot wordt Dok 10. Johan Slim staat aan het roer van deze nieuwe, eigentijdse zaak en vertelt: ‘Dok 10 wordt echt een zaak van deze tijd, van nu; toegankelijk met een frisse stijl en laagdrempelig. Goeie koffie, cocktails, maar ook gewoon koffie en appeltaart. Wij onderscheiden ons in de buurt qua inrichting, stijl en keuken en zijn daarmee uniek.
 
Verbouwen
Dok 10, gelegen aan de Geesterweg 10 in Akersloot, wordt op dit moment druk verbouwd. Het is een op zichzelf staand concept: hip, met warme kleuren zoals koper, brons en goud, in een nieuwe, frisse stijl. Oude elementen uit ‘t Kombuis zoals het roer en het kompas worden hergebruikt en in de nieuwe styling meegenomen. Vanaf half december gaat Dok 10 open en is alles nieuw; de kassa, de muziek, het koffiezetapparaat en de inrichting.
 
Toegankelijk
Maar nog steeds is Dok 10, net als ’t Kombuis, toegankelijk voor iedereen. Of je nu vanaf het water een hoofdgerecht wil pikken in een uur voor een goede prijs of een hele avond wil dineren, bij Dok 10 is het mogelijk. ’s Avonds even een biertje pakken of overdag heerlijk lunchen, het is mogelijk. Johan Slim: ‘We hebben zelf een aantal aanlegplaatsen, dus als je wil komen lunchen vanaf de boot, dan kan dat. De gratis ligplekken zijn er voor! En aan het water is het natuurlijk extra genieten, dus vanaf het voorjaar is het terras weer open met uitzicht op de jachthaven. Kom eens kijken.’
 
Van Alkemare
Vorig jaar november kwamen de ideeën voor Dok 10 naar buiten. Johan zocht een locatie en kwam in gesprek met Nick Zuurbier, in de regio een van de beter bekende makelaars en hij sprak zijn wensen uit: een mooie locatie, niet te klein en aan het water, zocht hij. Op dat moment was er in de online portefeuille nog niets voorhanden, maar Nick gaf wel aan een mogelijke geschikte locatie te weten. Niet lang voor het gesprek met Johan, had hij eens vrijblijvend gesproken met Gerard, de eigenaar van ’t Kombuis. Nick zocht weer contact met Gerard Laamens van ’t Kombuis en vroeg of hij al had besloten of hij zijn zaak definitief wilde verhuren of verkopen. Er werden lange maar goede gesprekken gevoerd. Nick zocht continu verbindingen tussen de belangen van verkoper en koper en was een goede tussenpersoon. Hij bemiddelde en ook nu is het contact tussen Gerard, Johan en de stille vennoten nog prima. Gerard en Davina wonen op het terrein, maar genieten van de vrijheid die ze nu hebben en gaan graag met de camper Europa in. Johan Slim: ‘En dat is welverdiend. ’t Kombuis zag er altijd keurig uit, maar nu varen wij onze eigen koers.’
 
Wilt u ook begeleiding bij verkoop van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak met Nico of Nick: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl

Dit artikel is opgemaakt door Susanna Florie van Leessst Uitgeverij en Schrijfcoaching (www.leessst.com).

Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via Facebook (klik hier), Twitter (klik hier) of Linkedin (klik hier)!  



« Terug

Nieuws & Social Media

  • Nieuws
  • Twitter
  • Facebook
Klik hier voor meer nieuws Like ons op Facebook Facebook Volg ons op Twitter Twitter
Webdesign - Techniek - Hosting: Qball Internet B.V.