Terug naar keuzescherm

Van Alkemare Horeca- & Advies

Vernieuwde foto's Dorpsplein Petten

Vernieuwde foto's Dorpsplein Petten De herinrichting van het dorpsplein in Petten is in september 2015 gestart. Vandaag de dag ziet het dorpsplein er prachtig uit en dus hebben wij wat nieuwe foto's "geschoten"!

In het midden van het plein staat een podium met een prachtig houten scheepsgeraamte dat model staat voor de in oktober 2013 gestrande garnalenkotter Z75 "Zeldenrust". Dit podium zal o.a. gebruikt worden voor muziekuitvoeringen, modeshows en andere voorstellingen en optredens. Het podium kan voorzien worden van doeken waardoor de evenementen bij slecht weer ook kunnen plaatsvinden.

Verder is er een waterpartij gecreerd op het plein waar overdag eb en vloed worden nagebootst en waar bedriegertjes vrolijk om hoog spuiens. In de avond het een stilstaand spiegelend wateroppervlak. Het geheel wordt verlicht door aangenaam warm-wite led verlichting.

Er zijn diverse houten banken met bijpassende lantaarnaplen en transparante terrasschermen geplaatst wat een gezellige uitstraling geeft aan het geheel.

Wij hebben aan dit gezellige plein een fraaie winkelruimte te huur. Deze ruimte is voor meerdere concepten geschikt. U kunt hierbij denken aan detailhandel of horecaconcepten.

Klik op onderstaande link voor meer informatie over dit object én meer foto's van het nieuwe dorpsplein:

Plein 1945 nummer 1 in Petten

Uiteraard is het mogelijk om geheel vrijblijvend een bezichtiging in te plannen met onze makelaar. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0226-343220 voor het maken van een afspraak.

Manou Zuidhof
Binnendienst Van Alkemare Makelaardij
 

« Terug

Nieuws & Social Media

  • Nieuws
  • Twitter
  • Facebook
Klik hier voor meer nieuws Like ons op Facebook Facebook Volg ons op Twitter Twitter
Webdesign - Techniek - Hosting: Qball Internet B.V.