Hart voor horeca

Aankoop begeleiding Fabbrica in Heerhugowaard

Na bezichtiging van verschillende zaken in en om Alkmaar heeft Arjan Alders in samenwerking met Nico Zuurbier van Van Alkemare de juiste locatie gevonden en aangekocht in Heerhugowaard: het voormalige restaurant Fabbrica aan de Middenwaard 129c.
 
Deze prachtige zaak stond reeds geruime tijd te koop. Na langdurige onderhandelingen met verhuurder en toeleveringsbedrijven is uiteindelijk een overeenkomst tot stand gekomen Dit tot tevredenheid van alle partijen dus ook de verhuurder Segesta BV.  Het concept wat Arjan voor ogen heeft en de samenwerking met de brouwerij Inbev geeft een solide basis voor de toekomst. Ook Veldboer Eenhoorn en Coca Cola zorgen voor support.
Arjan heeft samen met zijn partner zeer veel ervaring in de horeca.
 
Van Alkemare wenst dit ondernemerskoppel heel veel succes met hun nieuwe zaak Roasted. We kijken uit naar de opening welke staat gepland op 10 maart 2017! Ook u bent van harte welkom!
 
Arjan kan u het volgende vertellen over zijn ervaring met ons kantoor:
 
  1. Waarom heb je voor ons kantoor gekozen? Er stond een aantal panden in Alkmaar in verhuur dan wel verkoop bij Van Alkemare, zo zijn wij in aanraking gekomen met jullie makelaardij.
     
  2. Hoe heb je het traject ervaren en wat vond je de grootste toegevoegde waarde van Nico / Van Alkemare? In eerste instantie hadden wij contact met Nick maar Nico heeft het overgenomen omdat wij hem al langer kenden uit zijn horecaverleden op het Waagplein in Alkmaar. Met deze zaak in Heerhugowaard heeft Nico flink zijn schouders eronder gezet. Het was een zware dobber maar mede door zijn doorzettingsvermogen is het uiteindelijk gelukt.
     
  3. Zou je Van Alkemare aanraden aan anderen en zo ja, waarom? Wij raden eenieder aan zijn aankoop of verkoop van een horecabedrijf via Van Alkemare te laten verlopen.
     
 Wij danken Arjan voor het in ons kantoor gestelde vertrouwen en wensen hem en zijn partner heel veel succes en goede zaken!

Wilt u ook begeleiding bij aankoop van een horecaonderneming of horeca pand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak met Nico of Nick (tel. 0226-343220 / info@vanalkemare.nl )
Vorige Naar nieuwsoverzicht Volgende

Ander nieuws

Quickscan Energieverbuik

Bespaar op energie: doe de QuickScan . Wilt u als ondernemer ook minder uitgeven aan...

Wij wensen u fijne feestdagen!

Vanwege de feestdagen én werkzaamheden aan ons kantoor zijn wij gesloten van maandag 26 december...

Meedoen aan een televisie programma?

RTL4 zoekt CULINAIRE AVONTURIERS Jaarlijks worden in Nederland zo'n duizend restaurants...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.