Terug naar keuzescherm

Van Alkemare Horeca- & Advies

Quickscan Energieverbuik

Quickscan Energieverbuik Bespaar op energie: doe de QuickScan.

Wilt u als ondernemer ook minder uitgeven aan energiekosten? Dat kan door te kiezen voor de juiste energieleverancier. Maar wist u dat er nog meer relatief goedkope maatregelen zijn die u kunnen helpen bij deze besparingen? Zo kunt u – bijvoorbeeld gedurende twee maanden - het energieverbruik van uw horecalocatie meten via “slimme” apparatuur.

Wat verbruikt bijvoorbeeld uw CV installatie, airco installatie, koelcel of combisteamer? Wat kunt u doen om dit verbruik te verminderen of slim aan te sturen? Dankzij de QuickScan van onze relatie weet u hoeveel u op jaarbasis kunt besparen. U maakt gebruik van een professionele installatie die gemakkelijk en snel in uw pand geïnstalleerd kan worden. 

Na een maand meten ontvangt u een eerste advies. Daarmee kunt u direct en zeer eenvoudig aan de slag om de eerste besparingen realiseren. Na twee maanden meten ontvangt u een definitief bezuinigingsadvies. Daarin ziet u een overzicht van de gerealiseerde besparingen en krijgt u aanvullende adviezen hoe u nog meer uw verbruik kunt beperken.

Kosten QuickScan + installatie professionele energiemonitor + tijdelijk gebruik van de benodigde apparatuur: 499 euro exclusief BTW.

Voor alle klanten die in 2017 een QuickScan laten uitvoeren geldt nu een bijzondere aanbieding: 

Verleng de QuickScan voor vier maanden (a € 29,95 per maand), dan laten wij Wendy - de professionele energiemonitor - hangen en heeft u altijd en overal volledig inzicht in uw energieverbruik. De voordelen hiervan lichten wij graag in een kennismakingsgesprek toe.

Meer weten? Klik hier voor ons contactformulier of bel 0226-343220 en maak een vrijblijvende afspraak!

Van Alkemare selecteert in overleg met haar relaties met enig regelmaat interessante informatie voor horeca ondernemers en/of verhuurders van horecapanden. Deze informatie wordt op onze website en via onze Sociale Media kanalen verspreid. Dit artikel is opgesteld door Nick Zuurbier, makelaar/taxateur bij Van Alkemare en Jan Jesse Hopman van Flexicontrol uit Heerhugowaard. Nick Zuurbier is binnen Van Alkemare o.a.  gespecialiseerd in de begeleiding van horecaondernemers en/of verhuurders bij kostenbeheersing. Jan Jesse is adviseur bij Flexicontrol en levert advies en apparatuur om slim om te gaan met energie en uw verbruik te meten.

« Terug

Nieuws & Social Media

  • Nieuws
  • Twitter
  • Facebook
Klik hier voor meer nieuws Like ons op Facebook Facebook Volg ons op Twitter Twitter
Webdesign - Techniek - Hosting: Qball Internet B.V.