Terug naar keuzescherm

Van Alkemare Horeca- & Advies

Tips voor lage energiekosten horeca!

Tips voor lage energiekosten horeca! Lees hier hoe u op uw energiekosten kunt besparen. Van Alkemare Advies begeleidt ondernemers bij het optimaliseren van hun onderneming. Dat kan bij aanvang van een nieuw te starten onderneming of bij een bestaande onderneming. Een onderdeel daarvan is kostenbesparing en een van de grote kosten posten voor horeca ondernemingen, is energie.

Wij zien vele energieleveranciers passeren en de ervaringen van mensen verschillen. Veel zaken blijven onduidelijk. Bestaat er namelijk echt groene stroom? Één ding is duidelijk, dankzij de hevige concurrentie tussen de verschillende aanbieders loont het zeker de moeite om met regelmaat de energietarieven van aanbieders te vergelijken. Dit kunt u zelf via de verschillende vergelijkingssites maar dan is het vaak niet duidelijk wat u exact betaalt en onder welke voorwaarden. Een besparingsexpert van Van Alkemare is daarom een aantrekkelijke optie.

Energie afnemen op basis van uw werkelijke uur verbruik
Uw persoonlijke besparingsexpert kan u ook wijzen op nieuwe ontwikkelingen in de markt. Zo vergelijkt Van Alkemare reguliere energie aanbieders ook met nieuwe spelers die bijvoorbeeld stroom en gas aanbieden door uw werkelijke uur verbruik 1-op-1 af te rekenen tegen de kale groothandelstarieven. Klanten betalen de inkoopprijzen die leveranciers zelf betalen, met alleen een geringe transparante opslag. Transparanter en goedkoper kan niet. Geen ondoorzichtige aanbiedingen, vaste prijzen met te hoge marges en lange termijn contracten, maar vrijheid en blijvend 10-30% goedkoper.

Voordelen:
 • Rechtstreeks inkopen op de groothandelsbeurs > goedkoper kan niet.
   
 • Transparante prijzen > groothandelsprijs + geringe opslag.
   
 • Maandelijks een heldere en aanzienlijk lagere maandnota > via de webportal inzicht en controle over verbruik en kosten per dag/uur.
   
 • Volledige vrijheid > geen vaste contracten en geen opzegboetes.

Maak een vrijblijvende afspraak
Wilt u profiteren van lagere stroom- en gasprijzen en voortaan een heldere en lagere maandfactuur? Op basis van uw huidige contract en tarieven worden vrijblijvend de besparingsmogelijkheden berekend. Stuur uw eindafrekening van het afgelopen jaar naar info@vanalkemare.nl en doe er uw voordeel mee!

Vergelijkt u het toch liever zelf? Neemt u dan in ieder geval contact met ons op zodat wij u eventueel nog kunnen wijzen op nieuwe aanbieders en/of mogelijkheden. Klik hier voor ons contactformulier!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor kostenbesparing binnen uw horeca onderneming? Neemt u dan contact met ons op via het nummer 0226-343220 of klik hier voor ons contactformulier.

Dit artikel is geschreven door Nico Zuurbier, adviseur bij Van Alkemare Advies. Van Alkemare Advies is onderdeel van Van Alkemare groep, bestaande uit de onderdelen Horeca- en Bedrijfsmakelaardij, Horeca Advies en Vastgoedbeheer. Dit artikel is onder voorbehoud van fouten en/of eventuele wijzigingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

« Terug

Nieuws & Social Media

 • Nieuws
 • Twitter
 • Facebook
Klik hier voor meer nieuws Like ons op Facebook Facebook Volg ons op Twitter Twitter
Webdesign - Techniek - Hosting: Qball Internet B.V.